Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet ebből baba?

Szerintetek lehet ebből baba?

Figyelt kérdés

[link]

Fáj a derekam, néha érzem hogy szúr feszül a pocakom, émelygek pár napja. Az a vérfolt az csak a papíron látszott de inkább iylen nagyon halvány rózsaszínes valami volt. Első babánál (sajnos elment) akkor is már émelyegtem elötte. 23-25re nem várom szerintetek a napokban tesztelhetek 10-es érzékenységűvel? Vagy nem lesz baba? Ma 4 órakkor kelltem eddig mindig 7:45 kor kelltem és akkor mértem. 7-9 ig vissza aludtam utána 37,1 volt a hőm.

2013. ápr. 22. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Na délután is tesztelhetsz.

Nekem 13án volt tüszőrepedésem és na reggel halvány de egyértelműen pozitívat teszteltem

2013. ápr. 22. 09:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem várj a teszteléssel 1-2 napot, a reggeli 37,1 mindenesetre bíztató! :) Szorítok Neked, az első baba nekem is sajnos 7 hetesen elment, de utána nagyon hamar sikerült újra és már 2,5 éves a kisfiam. Ha pozitívat tesztelsz, mielőbb keresd fel az orvosodat, az esetleges gyógyszeres támogatás miatt. Minden jót Nektek!
2013. ápr. 22. 09:55
 3/12 A kérdező kommentje:
5db 10es tesztem van, egyet ellövök este, lesz ami lesz alapon, akkor is marad 4 :)
2013. ápr. 22. 11:41
 4/12 anonim ***** válasza:
ez is igaz, akkor hajrá :)
2013. ápr. 22. 12:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok hogy mi lesz, páromnak lenne névnapi ajándék ha most végre összejönne a baba
2013. ápr. 22. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:

tesztelj most. kíváncsi vagyok.

Az én férjemnek csütörtökön lesz a névnapja akkor mondom el. Én 25-ös tesztet csináltam.

Első voltam

2013. ápr. 22. 12:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Most fogom majd átvenni a tesztet, 300ft ért vettem 5 db-ot ezért csinálom meg este, msot pisiltem beleraktam üvegbe, tesztelés elött szépen összekeverem és huh nagyon izgulok. Gratulálok kedves első :)
2013. ápr. 22. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk karácsonyi ajándék volt a pozitív teszt! :)

Remélem, jó híreket fogsz írni, nagyon várjuk!!!

2013. ápr. 22. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Sikerült tesztelned?
2013. ápr. 23. 11:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen megcsináltam, fény felé fordítva mindha látszana valami nagyon nagyon halványan, de nem rózsaszínes hanem inkább oylan semmilyen színe nincs, eddigi negatív tesztjeimen ilyen nem volt. Ha péntekig nem jön meg, reggeli első pisiből tesztelek. Hőm 37,0 ma is
2013. ápr. 23. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!