Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy kezeli az ember lelkileg,...

Hogy kezeli az ember lelkileg, hogy próbálkozik, de nem jön össze, következő hónapban újra, stb?

Figyelt kérdés
Hogy kezeli az ember lelkileg ezt a hullámvasutat a rákészülés, reménykedés, csalódás, újra rákészülés stb között...? Olyan tanácstalannak érzem magam. Nekem még csak 2 próbálkozós hónap volt, s mindkétszer megjött nemvárt. Tudom, hogy sokan nagyon sok hónapig próbálkoznak, de nem tudom, ezt lelkileg hogyan kell vagy lehet hordozni...

2014. ápr. 10. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*el, örültem, hogy nemsokára vásárolgathatom őket, meg ilyesmi. én így dolgoztam fel.
2014. ápr. 14. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
nekünk ez a negyedik hónap. A harmadik sikertelen hó után elkezdtem tudat alatt kicsit neheztelni a páromra, úgy gondoltam, hogy nem mozog eleget, és biztos hogy emiatt alacsonyabb a spermaszáma, vagy nem tudom. de szerencsére ez a gondolat elmúlt :) a napokban ovu, szóval újból reménykedünk. Azt hiszem, a múlt hónapnál nem lesz rosszabb érzés még egy ideig. A "tünetekre" meg megpróbálok nem figyelni, így múlt hónapban nem is voltak.
2014. ápr. 14. 23:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi 2 éve próbálkozunk sikertelenül. Bár az orvos megmondta, hogy nem lehet gyerekem, mégis reménykedtem... igaza lett. Amúgy hormonbeteg vagyok. Hiába vannak rá gyógyszerek...ettől még nem leszek terhes. Sokat sírtam...főleg amikor férjem kedves évente 2x látott rokonja közli velünk, hogy ideje lenne már ha lenne gyerekünk...na bmeg... az ilyeneket fel tudnám rúgni, de úgy izomból.... nem tudom mégis mi köze van hozzá...

Amúgy én is belecsöppentem abba, hogy körülöttem mindenki terhes vagy gyereke lesz. Volt osztálytársaim, tanárom felesége....van 2 olyan régi osztálytársam akiknek 3-3 gyerekük van... az ilyen gyerekes posztokra már nem írok semmit, mert nem lenne őszinte a gratuláció. Igen, irigy dög vagyok:( selejtnek érzem magam.

Mostanában inkább arra gondolok, hogy biztos nem érdemlem meg hogy gyerekem legyen, mert rossz anyja lennék...Nem mondom hogy nem fáj, mert rohadtul fáj, de már azt hiszem beletörődöm lassan. Ráadásul már csak 8 jó évem van kb. Utána már a korom miatt is rizikós lenne.:( N/28

2014. ápr. 15. 01:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 3 éve vetéltem el. Azóta próbálkozunk és nem jön a baba és érdekes valami megmagyarázhatatlan érzés belül azt súgta még nincs itt az ideje de most másként érzek és sikerül hamarosan. Egyébként nálam a peteéréssel van gond de az orvos csak egy 3. napi vérvételt volt kedves csinálni persze azon minden ok volt de tovább kellett volna menni. Szóval letojom a dokit mindent bevetek és tudom sikerül. Remélem nektek is sikerül és drukkolok mindenkinek. Szép napot.
2014. ápr. 15. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekünk 7 hónapja nem sikerül. :( Eleinte türelmes voltam, de a 4. hónapnál elpattant bennem valami, és azóta nagyon el vagyok keseredve mindig, amikor megjön. Anyukám azzal vigasztalt, hogy anno nekem is kellett majdnem 2 év, hogy összejöjjek nekik, és hogy ne görcsöljek, ne gondoljak rá. Csak tudnám ezt hogyan kell, hogy lehet nem rágörcsölni??? Persze körülöttem is mindenki babát vár, vagy nemrég szült, és eljutottam arra a szintre én is, hogy kerülöm őket, mert nem tudok őszintén velük örülni, még a "legjobb" barátnőmmel se, aki nincs rám tekintettel, és a gyereken kívül más témája sincs, pedig tudja, hogy nem jól élem meg most ezt az időszakot. Minden esetre próbálok nem gondolni rá, és elfoglalni magam mással, ideig-óráig működik. Őszintén remélem, hogy egyikünknek sem kell már sokáig várnia a várva várt pozitív tesztre! Kívánom a legjobbakat Nektek!!!
2014. ápr. 15. 15:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát, drukkolok mindannyiunknak. Nem könnyű ez... Próbálom lazábban kezelni, nem annyira ráizgulni, mintha "most vagy soha" lenne...
2014. ápr. 15. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!