Elvileg ma van pé-m, szurkál is a hasam. Tegnap voltunk együtt de úgy hogy a végén kivette a párom. Szeretnénk babát de megbeszéltük hogy 1-2 hónapot várunk még. Sikerülhet így?
Nálunk detto ugyanez a szitu! Nekem is elvileg ma van peteérésem és tegnap volt egy akció, meg 2nappal korábban is. Tegnap elvileg nem ment el bennem (csak a hasamra), de nekem gyanús, hogy picit igen, mert alig volt sperma, amit le kellett törölni......
Ha pár csepp sperma jutott a méhnyak közelébe, akkor mekkora az esély teherbeesésre??
Illetve, ha rendszeresen, termékeny napokon is , jut be némi (nem sok) sperma ,akkor mekkora az esély?
Na itt egy hivatalos adat:
Egy ev alatt 100-bol 35 no esik teherbe megszakitasos kozosuleses vedekezessel.
Köszi a válaszokat! Hát remélem a szívem mélyén hogy sikerült már most. A második válaszoló kérdéseire én is keresem a választ.
Aki/akinek ismerőse vagy hallott ilyet hogy vki így esett teherbe légyszi írjon!
Az előváladékban biztos van sperma? mert olvastam valahol, hogy ezzel a módszerrel csak azért estek teherbe mert a férfi későn szállt ki.
Hát remélem ez nem teljesen igaz. :)
Kedves második válaszoló, a mennyiséggel kapcsolatban hasonló a gyanú, de nem biztos, a párom azt mondja hogy szerinte időben szállt ki.
Ha tegnap nem száll ki, akkor elég jó eséllyel teherbe eshettél volna. Bár én azt gondolom, hogy ha párod 1-2 hónapot valóban várni akar még a konkrét próbálkozással, akkor valószínűleg tett is azért, hogy most még ne ess teherbe.
Türelmesnek lenni a legnehezebb, de hidd el 1-2 hónap nem a világ vége. Szerintem várd ki, hogy a párod elhatározza magát és pékor esze ágába se legyen kiszállni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!