Az a helyzet hogy a baratnomnek mar 5 napja kesik a havija, meg szuz de mar probalgattuk parszor es mindig kivettem ha jott a vege. Tudom h az elovaladektol is lehet gaz de mennyi ra az esely?
Figyelt kérdés
o 15 en 16 es most nagyon parazunk mind a ketten...nem keshet neki valami mas miatt? 2008. júl. 25. 10:12
11/15 anonim válasza:
Ne korhold magad ennyire. Szerintem minden rendben lesz, és meg fog jönni neki. De ez majd jó lecke lesz mindkettőtöknek, és felelősségteljesebbek lesztek utána, de ezt nem kell összekeverni az állandó félelemmel, mert később tele lehettek majd gátlásokkal. Szóval csak fel a fejjel
12/15 anonim válasza:
Bocsi, hogy ennyiszer elküldtem, nem volt szándékos
13/15 anonim válasza:
Azért erős túlzás, hogy csak neked köszönhető. Feltételezhetően nem erőszakoltad meg. Ha pedig közös buli volt, akkor bizony a felelősség is fele-fele arányban oszlik meg. Szóval ne marcangold magad, ami történt, megtörtént, nem igazán érdemes ezen aggódni. Ha terhes is a lány, ami messze nem biztos, akkor is elvetethetitek a gyereket még a tizenkettedik hétig.
14/15 anonim válasza:
Vagy megszülhetitek és felnevelhetitek boldogságban.
15/15 anonim válasza:
Most szűz még a barátnőd vagy sem? Mert ha kicsit raktad be neki, és a szűzhártya még nem szakadt át, akkor az azért véd, az előváladéknak nem volt szinte 0 esélye, hogy azon átjusson! De ha átszakítottad neki, akkor van esély a terhességre, bár nem sok, de hallottunk már ellenpéldáról, ugyanis elég 1 élelmes katona is oda! Ja, a ciklus hányadik napján csináltátok? mert ha nem peteérés felé, akkor mégkevesebb az esély a babára!
drukk, no para!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!