Az a helyzet hogy a baratnomnek mar 5 napja kesik a havija, meg szuz de mar probalgattuk parszor es mindig kivettem ha jott a vege. Tudom h az elovaladektol is lehet gaz de mennyi ra az esely?
Figyelt kérdés
o 15 en 16 es most nagyon parazunk mind a ketten...nem keshet neki valami mas miatt? 2008. júl. 25. 10:12
1/15 anonim válasza:
de, sokminden miatt késhet.
mindazonáltal minden okotok meg van parázni.
Itt az ideje, hogy vegyetek egy tesztet. kb. ezer forint, minden patikában kapható.
Ha terhes, ha nem irány a nőgyógyász.
2/15 A kérdező kommentje:
rendben meglesz, csak tovabb bonyolitja a dolgot hogy kb meg ket hetig nem latjuk egymast. es ha minden balul sul el akkor mi lesz a kovetkezo lepes? szolni a szuloknek ,mi?
2008. júl. 25. 10:20
3/15 anonim válasza:
Szia. 1. ha már próbálgattátok, és kivette, akkor a barátnőd már nem szűz. a szűzhártya bármitől elszakadhat, nem feltétlenül a szextől. Ha egy lányban volt már férfi nemi szerv, akkor már mondhatjuk azt, hogy nem szűz. 2. miért nem védekeztek? ha nem gumival, ott a tabi, vagy valami mert ez nagy felelőtlenség, mert az előváladékban is lehet és nem éri meg kockáztatni. 3. nyugodjatok meg, lehet, hogy a lánynak az idegességtől nem jön meg a havija. várjatok még 1 hetet és ha addig se jön meg, vegyetek egy tesztet és menjetek el nőgyógyihoz. remélem, megússzátok, fiatalok vagytok még, de legközelebb gondolkozzatok.
4/15 A kérdező kommentje:
nem tudom... en vagyok a hulye, en dolgom lett volna, az a vicc hogy en sokkal jobban parazok mint o , es most igy utanaolvastam a dolgoknak es ugy izzadok mintha 2 oran keresztul futkaroztam volna... gumi nelkul soha tobbet . csak ezt usszuk meg.
2008. júl. 25. 10:28
5/15 anonim válasza:
szia, 2. válaszadó vagyok. elhiszem, hogy izgulsz, de ha a barátnőd látja rajtad, hogy tiszta ideg vagy, akkor ő is csak még idegesebb lesz. nyugi. várjatok még egy picit. szabjatok ki még egy kis időt és utána lehet intézkedni. ne az legyen a barátnődben, hogy miért nem jön meg, megy ilyenek, hanem az, hogy nem lesz semmi baj, meg fog jönni. ha lenyugszik a szervezete, úgy könnyebb lesz. másnak is szokott késni.
6/15 anonim válasza:
Ismerös érzés ,de nyugodj nem nem valoszinü hogy terhes.
Tényleg remélem nem lesz baj szurkolok,de soha többet gumi nélkül,nem éri meg kockáztatni!
7/15 A kérdező kommentje:
jo okè, akkor nem karogok... mondjuk azt is mondta hogy meg soha nem kesett neki, de mindegy visszafogom magam. Koszi szepen a segitseget
2008. júl. 25. 10:42
9/15 anonim válasza:
Ha minden szükséges ismeret birtokában voltál már előtte is, akkor miért teszed itt fel a kérdést?
(Terhesség lehetséges, védekezni kellett volna...) Vegyetek egy terhességi tesztet, aztán annak az eredménye alapján eldönthetitek a következő tennivalót!
Amúgy ha tényleg terhes a lány, mindenképpen el kell hogy mondjátok majd a szülőknek, aztán pedig valami közös megoldást csak kimunkáltok!
10/15 A kérdező kommentje:
nem tudom. megerositest vartam, es sajnos kaptam is. jo nagy szarban vagyunk ami csakis nekem koszonheto.
2008. júl. 25. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!