Miért nem jön meg?
Átlagban 32 napos ciklusaim vannak, a peteérésem a 18.napon szokott lenni.
Ebben a hónapban a peteérésem elcsúszott a 24.napra. Nem hőmérőztem, de a tojásfehérje szerű nyákom volt és pozitív ovu tesztem azon a napon. A párommal még nem tervezzük babát de a 23.napon voltunk együtt, megszakításos védekezéssel.
Most a 41.napon vagyok, de semmi, nem jött meg.
Lehetséges ,hogy téves volt az ovulációs teszt és anovus hónapom volt?
Ugyanebben a cipőben járok, nekem 31 napos a ciklusom, 22-én voltunk együtt és 39. napon vagyok, és nem jött meg.
Viszont görcsölget a hasam, olyan mintha meg akarna jönni, de tiszta marad a wc-papír. Tegnap délután csináltam teszt-et (x-epil) negatív lett. Szóval nem tudom mi van. Ez valahogy nem normális. Mert nekem sose szokott késni. Nem tudom hogy ez most terhesség vagy valami más?
Nekem annyit változott a helyzet, hogy a derekam fájdogál kicsit,de nem észlelek magamon terhességi tüneteket. Megcsinálom holnap reggel a tesztet, de szerintem negatív lesz.
Kedves 5-ös, mad írd meg mi lett veled a továbbiakban :-)
Szia!
Én holnap megyek nőgyógyászhoz, majd este írok neked.
Ha nincs baba, akkor legalább jöjjön meg. Ha meg van baba, örülni fogok neki. Kettős érzések vannak bennem. A hasam fájdogál, wc-papír tiszta, nem érzek terhességi tünetet, pl. émelygés, stb.
Azon gondolkodtam, nem e a kései peteérés, esetleg beágyazódás ami az elmúlt két hétben lezajlott, így ha ez igaz, akkor korán teszteltem.
Majd holnap kiderül.
Szia!
Szorítok,hogy babás legyél!
Bennem kettős érzések vannak, mert már 3 éve megszakításossal védekezünk és nem érzem azt,hogy pont most történt volna meg a fogantatás.Természetesen mi is örülnénk a babónak :-)
Várom a fejleményeket!
Szia!
Bocsánat a késői válaszért.
Elmentem a nőgyógyászhoz, nem látott terhességre utaló megvastagodott nyálkahártyát, és esetlegesen más probléma miatt cisztát sem.
Annyit mondott, hogy van olyan amikor egy ciklus kimarad és nem jelent problémát.
Április 17-én megjött.
Máskor talán összejön a baba, reménykedem :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!