Szívesen beszélgetnék olyanokkal akik habituális
vetélők?!
Figyelt kérdés
Meséljetek egy kicsit magatokról. Mióta próbàlkoztok? Hàny vetélésetek volt? Korotok? Kivizsgàlások?
Nekünk 2 vetélésünk és 1 biokémiai terhességünk volt. Lelikleg most kezdem elfogadni a tényt h nekünk egy kicsit nehezebben de sikerülni fog :)
2014. ápr. 6. 20:25
1/6 anonim válasza:
Először volt 2 vetélés, azután megszületett a lányunk! Majd volt egy 3. vetélés! Ezután genetikai, immunológiai vizsgálat következett! Meglett a baj! Antifoszfolipid szindróma! Majd amikor a fiammal lettem terhes 9 hónapig végig mindennap injekcióznom kellett magam, de megérte! Lányom 3és fél éves lesz fiam 10 hónapos lesz a hónap végén! Én nyáron leszek 33éves! Szívesen irok priviben részletesebben ha érdekel! Nekünk se volt könnyü, de nem szabad feladni!
2014. ápr. 6. 21:04
2/6 anonim válasza:
Két vetélésem volt, egyik 8 hetesen, második 22 hetesen (fertőzés), aztán volt egy kémiai terhességem, rá 6 hónapra még egy kémiai terhesség. Mivel korábban Pco-t és 2-es típusú diabéteszt állapítottak meg, szedtem a merckformint, de keveset, novemberbe magán endokrinológushoz fordultam,emelt a merckforminon, megcsináltuk a véralvadási vizsgálatot az is rendbe, decemberbe megfogant a babám:) Most 16 hetes vagyok.
2014. ápr. 6. 21:21
3/6 A kérdező kommentje:
Elöször is gratulálok mindkettötöknek h mégis sikerült a végére!!! :)
Lelkileg hogy bírtátok??? Én most kezdem magam jobban érezni...de minden nap eszembe jut h vajon mikor Leszek már én is kismama/anyuka. Olyan igazságtalan az élet...ez az egy dolog az amiért mindent feladnék/megtennék és pont ezért az egy dologért kell annyit harcolnom. És ki tudja h hol a vége,hogy mikor fog sikerülni????
Addig körülöttem mindenki kismama/anyuka lesz,nem hiszem el h csak velem ilyen kegyetlen a sors... :S
Nem könnyü az biztos,de feladni soha nem fogom!!!
2014. ápr. 7. 16:21
4/6 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, 2 év kellett hogy feldolgozzam, rosszul viseltem, depresszió közeli állapotba kerültem, kerültem a terheseket, babákat, begubóztam, csak dolgozni jártam, aztán összekaptam magam :) Orvosokat váltottam, nőgyógyászt, endokrinológust, újra neki estünk a vizsgálatoknak. Sokat segítettek a barátok a férjemen kívül, nagyon nehéz időszak volt.
2014. ápr. 8. 18:29
5/6 mi a fene válasza:
Négy vetélésem és két szülésem v olt, szervi oka volt a vetélésnek, nagyon nehezen viseltem. Kitartás, megéri, már felnőttek.A család mindig mellettem volt.
2014. aug. 1. 19:21
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
Az biztos h együttérezni igazàn csak az tud aki màr keresztül ment ezen...
Màra màr 17 hetes kismami vagyok és kisfiunk lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!