Miért vannak mostanában olyan sokan, akiknek + a teszt és pár nap múlva megjön nekik?
Sokat olvasgatok ezen az oldalon és nekem már van két gyerekem. Amikor + lett a tesztem velük, sosem jutott volna az eszembe, hogy pár nap múlva megjön. Korán tesztelnének ezek a leendő anyukák talán?
Szerintetek?
A tesztek egyre érzékenyebbek, nagyon hamar kimutatják a terhességet. Azokat is, amik még nagyon picikék és sok közülük nem marad meg. Szerintem nem lett több a vetélés, csak régen észre sem vették a leendő anyukák a koraiakat, mert minden tünet nélkül egyszerűen megjött nekik és ezzel el volt intézve. Szerintem sokkal rosszabb érzés, ha már tudja az ember, hogy "sikerült" és úgy nem sikerül.
És úgy gondolom, hogy igen, túl korán tesztelnek sokan, de ez érthető, hiszen minél előbb szeretnék tudni, hogy örülhetnek-e. Akik régóta várnak babára, azoknál még inkább érthető, ha úgy nézzük ez azért jó is lehet, ha valami gond van és időben dokihoz kerül, akkor menthető sok minden. Sokan csak a pozitív teszt láttán képesek arra, hogy életmódot váltsanak a baba érdekében (cigi, esetleg alkohol, más egyéb nem használós dolgok), bár ezek is hasznosabbak lennének ha már a vállalás eldöntésekor életbe lépnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!