Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért vannak mostanában olyan...

Miért vannak mostanában olyan sokan, akiknek + a teszt és pár nap múlva megjön nekik?

Figyelt kérdés

Sokat olvasgatok ezen az oldalon és nekem már van két gyerekem. Amikor + lett a tesztem velük, sosem jutott volna az eszembe, hogy pár nap múlva megjön. Korán tesztelnének ezek a leendő anyukák talán?

Szerintetek?

2009. dec. 19. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát jó kérdés! Talán a túlhajszolt életmód okoz nagyon korai vetélést? Esetleg nem tudják páran, hogy cisztások, mert az is adhat + téves eredményt. Nekem egy kolléganőm volt így. Kiderült, hogy sosem volt terhes,(pedig több +tesztje is volt és nagyon szeretett volna babát) hanem több ciszta is volt a petefészkén és ez zavarta be a tesztet. De végül sikerült neki a baba is.
2009. dec. 19. 13:25
 2/4 anonim válasza:
31%
NEM TUDOM.DE ÉNIS VETTEM NEKEM NEM JÖTT MEG.2HETE.ÉS RÁADÁSUL VÉDEKEZTÜNK GUMI+FOGAMZÁSGÁTLÓ ÉN EZT NEM ÉRTEM.DE NEM AKAROM MEGTARTANI:-(20L
2009. dec. 19. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A tesztek egyre érzékenyebbek, nagyon hamar kimutatják a terhességet. Azokat is, amik még nagyon picikék és sok közülük nem marad meg. Szerintem nem lett több a vetélés, csak régen észre sem vették a leendő anyukák a koraiakat, mert minden tünet nélkül egyszerűen megjött nekik és ezzel el volt intézve. Szerintem sokkal rosszabb érzés, ha már tudja az ember, hogy "sikerült" és úgy nem sikerül.

És úgy gondolom, hogy igen, túl korán tesztelnek sokan, de ez érthető, hiszen minél előbb szeretnék tudni, hogy örülhetnek-e. Akik régóta várnak babára, azoknál még inkább érthető, ha úgy nézzük ez azért jó is lehet, ha valami gond van és időben dokihoz kerül, akkor menthető sok minden. Sokan csak a pozitív teszt láttán képesek arra, hogy életmódot váltsanak a baba érdekében (cigi, esetleg alkohol, más egyéb nem használós dolgok), bár ezek is hasznosabbak lennének ha már a vállalás eldöntésekor életbe lépnének.

2009. dec. 19. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Második válaszoló! Szegénykém :( Te írtad ki a fogamzásgátlás témakörbe azt a kérdést? Biztos pozitív?
2009. dec. 19. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!