Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rettenetesen szúr, görcsöl a...

Rettenetesen szúr, görcsöl a hasam alja. Mitől?

Figyelt kérdés

20. ciklusnapon vagyok, szóval még nem hiszem hogy megjönne, de ma egész délután szúrt, görcsölt a hasam. Mikor leülök olyan mintha az egész méhem feljebb nyomódna.

Gyereket szeretnénk, ezért írtam ebbe a kategóriába.

Mi lehet ez lányok?

2014. ápr. 4. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem pont ugyanigy kezdodott a 20. Napon

A beagyazodast ereztem. :)) el sem mult a gorcsolgetes sokaig! 24. Nap delutan mar halvany + tesztem volt, es 25. Nap volt egy kis beagyazodasos verzes is. Drukkolok!:)

2014. ápr. 4. 23:12
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2014. ápr. 5. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is van még egy hetem a menstruációig. Ma kezdett el görcsölni a derekam, szúr, fáj a hasam alja, néha a hüvelyem felé is sugároz. Nem tudom mi lehet ez, de olyasmi mint vérzéskor. Nagyon rossz így, gyógyszert nem merek bevenni. Majd írj nálad baba miatt volt-e. Drukkolok!
2014. ápr. 7. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!