Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11-12 napon mindkét oldalon...

11-12 napon mindkét oldalon 16 mm-es tüsző milyennek számít?

Figyelt kérdés
Endometrium 8 mm. Hétfőn készülünk az első inszemünkre, ma reggel voltam UH-on. Azt mondta a doki, hogy jobban szeretnek látni 4-5 tüszőt. Nekem pedig csak 2 van. Nagyon el vagyok keseredve. Azt mondta, hogy ne ma adjam be az utolsó szurit, hanem holnap délelőtt, este pedig a repesztőt. Szerintetek ma még együtt lehetünk a párommal? Mert azt írják, hogy előtte 3-4 napig önmegtartóztatás szükséges. Vagy inkább ne legyünk együtt?
2014. ápr. 4. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
önmegtartoztatás azért szükséges hogy minél nagyobb legyen a spermium szám, most ne legyetek együtt hanem insze után legyetek még együtt. a tüszök pedig lehetnének nagyobbak de azért ebböl is lehet baba. ha nem lehetne nem engedné a repesztöt az orvos. vannak olyan stimulációk amik félbe maradnak mert nem reagált ugy a szervezet ahogy kell. Egy lombiknál is elöfordul hogy mégsem lesz transzfer.
2014. ápr. 4. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt inszemem ugyan, de Clostyval stimuláltak. Nálam a 12. napon egy domináns tüsző volt, 15*19-es, a nyálkahártyám 7 mm volt a 8., 10 mm volt a 15. napon.

Mást nem tudok elmondani, de szerintem simán sikerülhet, miért ne? :) Sok sikert Nektek!

2014. ápr. 5. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!