Uh-s peteérés figyelést SZTK-s doki is csinál? Ti hova jártok: sztk vagy magán doki?
Én magándokihoz járok, de úgy gondolom, hogy az SZTK-ban is kell, hogy végezzenek ilyen vizsgálatot. Persze nem az elején, hanem ha minden más (hormonok, stb) rendben van.
A tüszőrepesztő szurit meg szerintem bármelyik nődoki felírhatja, az sztk-s is. (7500 FT-ba kerül egyébként, én ebben a hónapban váltottam ki). Ehhez viszont peteérés figyelés kell, nem csak úgy beadni.
Minden más rendben van nálad? Hormonok, átjárhatóság, stb?
Párod is rendben van?
Én magándokihoz jártam, de be a kórházba, ahol dolgozik, így nem adtam pénzt sosem, mert a munkaidejében hívott be mindig. Szerintem jobban jársz ha nem magánrendelésre mész, még annyi pénzt kell úgyis tolni nekik a vizsgálatoknál, azt a 3 perces vizsgálatot megcsinálják neked ott is.
Ja, és nyugodtan mondd, hogy másfél éve próbálkoztok, de nem jön össze. Ne hagyd magad azzal a hülye szöveggel lerázni, hogy majd jöjjön vissza pár hónap múlva...
Egyébként attól hogy megreped a tüsződ, még lehet olyan eset is, hogy nem elég nagy, abból sem tud baba lenni) Szóval annyira bonyolult dolog ez a gyermeknemzés egyébként. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!