Segítene, aki használ ovulációs tesztet?
Leírom, hogy mikor milyen csíkok voltak.
9. nap: halvány csík
10. nap: halvány csík
11. nap: kicsit erősebb csík, de nem erősebb mint a kontrollcsík
12. nap: kicsit erősebb csík, de nem erősebb mint a kontrollcsík
13. nap: délelőtt halvány csík, délután már nincs csík
14. nap: nincs csík
Elvileg akkor hova esett szerintetek a peteérésem? A 13. vagy a 14. napra? Nem baj, hogy nem volt erősebb vonal, mint a kontrollcsík? Nem lehet, hogy csak "nem kaptam el" azt a hormonállapotot? Lehet, hogy a 11. napon kellett volna két tesztet csinálnom?
Köszönöm a segítséget, már ha ki tudjátok bogozni, mit akarok :)
Szia!
Én igaz nem használtam még Lh tesztet, csak Pg-t, de úgy tudom, hogy du.-i pisiből kell csinálni, mindig ugyan abban az időben, és se inni, se enni nem szabad előtte minimum 2 órával. (mert hígítja a pisit)
A pozi után, az első nega nap a legtermékenyebb, azaz a 13.cn-od.
Remélem, hogy kicsit segítettem. :)
Mindig ugyanakkor csináltam a tesztet. A 13. napon csináltam egyet délelőtt is és délután is. A 2 órás nemivás-nempisilést betartottam.
Remélem összejön a baba :)
Köszönöm.
Szia! Az én lh-tesztem sem volt ebben a hónapban olyan igazán erős amilyet én vártam volna. De a múlt hónapban viszont sokkal erősebb lett a kontrollcsíknál a második csík és mégsem lett baba belőle. Viszont most ebben a hónapban sikerült a baba! :-) De megpróbálom neked feltölteni ide az én tesztjeimet így biztosan jobban fogod látni és érteni mit akarok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!