Mikor tesztelhetnék? Ez bágyazódás lehet?
Figyelt kérdés
17.-én jött meg 6 napig volt meg 26.-án voltunk együtt a párommal két nap múlva már két csíkos volt az ovu teszt de még nem egyforma. Ma egész nap szurkált a hasam alja és a hüvelyem. A ciklus.hu tegnapra tette a peteérésem de még az ilyenkor jelentkező bővebb folyásom is elmúlt. Van 10-es tesztem ha tényleg most ágyazódik be a csöppség akkor mikor teszteljek? A lányommal nem volt ilyen fájdalom csak rengeteg hányás őt is 1 héttel mensi előtt kimutatta a teszt.2014. ápr. 3. 20:51
1/2 anonim válasza:
Én kivárnam hogy a feltételezett ovutol elteljen 12nap,ha nagyon türelmetlen vagy.
Ha bírsz várni akkor inkabb 14.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezek inkább a peteérés tünetei lennének... Ha mégy nem volt 28-án sem teljesen egyforma, akkor az még nem volt érés, mostanra pont megérhetett, és ezért szurkálhat a hasad. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mert ha rendszeresek, és több, mint 28 naposak, akkor valószínű csak érés, ha kevesebb, akkor talán lehet beágyazódás, de szerintem kicsi a valószínűsége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!