Segítene valaki kikalkulálni hogy mikor legyünk együtt a párommal, hogy baba legyen?
Az ovu tesztet folyamatosan kell használnod kb a 8-9.naptol (a te rövid ciklusaid alapjan) a 15.napig pl.Es utolag tudod meg mikor volt az ovud.Amikor a legerősebb csikrol ujra halványabbra vált,akkor megvolt.Ez nekem 27-28napos ciklusoknal a 14.napon szokott lenni.
Az lh teszt csak akkor pozitív ha erosebb a második csíkod,ha nem akkor meg nem volt meg!
A dokim nekem azt mondta a 8.naptol 2naponta legyünk együtt a 16.napig,ez a legjobb módszer.
Sok sikert!
Nekem kicsit túl rövidnek tűnnek a ciklusaid, úgy tudom, 25 nap alatt nem nagyon van benne peteérés. Nem lehet, hogy még nem állt be rendesen a 2. gyerkőc óta? Vagy az már régen volt?
Az ovuteszt használata egyszerű. Addig negatív, amíg halványabb a 2. csík. Amikor erősebb (bár van akinél csak egyforma, mégis van ovuja), az utáni 1, max 2 nappal van a tüszőrepedés, ekkor a teszt hirtelen negatív lesz.
Mielőbbi kistesót! :)
4-es vagyok.
En 26napos ciklusoknal a második gyermekemmel a 12.napon estem teherbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!