Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy nem reped meg a...

Lehet hogy nem reped meg a tüszőm? (hőgörbe)

Figyelt kérdés

Csütörtökön mért a doki egy 19 mm-es tüszőt, az volt a 13. ciklusnap. Most csinálom a hőgörbét, de nem egyértelmű a 17. ciklusnap van ma, tegnap lement a hőm, de csak 36,3ra, ma meg csak 36,6ra ment fel. Akkor most nem lesz tüszőrepedésem. Úgy haragszom a dokira, mert azt mondta hogy hétvégén mindent bele és hogy hétfőn már ne menjek vissza mert már úgy is késő lesz. De mi van ha nem reped meg a tüsző? Nem értem miért nem hívott vissza...

A másik meg hogy így közép időben peteérés környékén már iszonyú mellfájdalmam szokott lenni most meg semmi. Kedden éreztem ovus fájdalmat, de akkor még csak érésben lévő kis tüszők voltak. Ma egy kis szúrkálást éreztem a jobb oldalon ahol a tüszőt látta. Lehetséges hogy még csak pl.. ma fog megrepedni? Szombaton csináltam egy ovutesztet és hát eléggé egyforma volt a két csík, így úgy gondolom hogy pozitív volt.

Szerintetek milyen ez a hőgörbe?

[link]

Itt is vezetem (bár még nehezen tudok rajta elmenni:

[link]

2014. márc. 31. 14:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
én ugy tudom az hogy van-e tüszö repedés majd abból látszik csak hogy a ciklus második felében hol van a hő. még én is kezö avghyok a mérsben de valahol ezt olvastam. Az ovutesztet pedig napokig kell csinálni nem scak egyszer és akkor pozitív ha erösebb mint a kontrol vonal. Legyetek együtt 2 naponta és akkor kell ott lennie katonának amikor kell.
2014. márc. 31. 15:10
 2/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, tudom hogy napokig kell csinálni az ovutesztet, de mivel most uh-val néztük, így kíváncsiságból csináltam egyet szombaton.
2014. márc. 31. 15:35
 3/26 anonim ***** válasza:
Nekem is 36.3 a hom ovu elott es csak harom tizedet emelkedik elso nap. Lehet lepcsosen fog emelkedni ez nem gond egyaltalan.
2014. márc. 31. 15:39
 4/26 szibi1 válasza:
Szombaton volt az ovud!!! szóval jókor voltatok együtt pénteken :)
2014. márc. 31. 15:45
 5/26 A kérdező kommentje:

Értem kedves második, akkor lehet nekem is lépcsősen fog emelkedni, csak nem késő hogy más a 16. ciklusnapon van? máskor a 13. napon szokott lenni a peteérésen az ovuteszt szerint (legalább is én eddig így gondoltam)

Kedves 3. válaszoló, miből gondolod hogy szombaton volt az ovum? ott nem esett le a hő, nem fent fel és a ciklus.hu se húzta be.

2014. márc. 31. 15:48
 6/26 szibi1 válasza:
uu bocs! elnéztem! vasárnap! :)
2014. márc. 31. 15:51
 7/26 A kérdező kommentje:
Értem, és szerinted azért mert leesett a hő? a ciklus.hu miért nem húzta be?
2014. márc. 31. 15:52
 8/26 szibi1 válasza:
amikor felmegy a hőd, az annak köszönhető, hogy beindult a progeszteron termelődés és az felvitte mára a hődet. A pozitív ovuteszt az jelenti, hogy 24 órán belül ovud lesz. Szóval sztem tegnap volt! :)
2014. márc. 31. 15:54
 9/26 szibi1 válasza:
a ciklus.hu (csomó helyen olvashatod) hogy rossz helyre rakja be több alkalommal az ovut. sztem rendelj neten ovu tesztet (50 db 4500 ft) és azzal ovu környékén naponta kétszer is tudod nézni, így elég pontosan be tudod határolni! én így csinálom!
2014. márc. 31. 15:56
 10/26 A kérdező kommentje:

Értem, köszi :))) remélem sikerült, 'sikeresen' elkapni :)

Eddig mindig azt hittem kb. akkor van az ovum, amikor érzem a fájdalmat, de ezek szerint nem, mert kedden éreztem fájdalmat. Egyébként ez a 13. hónap hogy próbálkozunk.

2014. márc. 31. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!