Lehet hogy nem reped meg a tüszőm? (hőgörbe)
Csütörtökön mért a doki egy 19 mm-es tüszőt, az volt a 13. ciklusnap. Most csinálom a hőgörbét, de nem egyértelmű a 17. ciklusnap van ma, tegnap lement a hőm, de csak 36,3ra, ma meg csak 36,6ra ment fel. Akkor most nem lesz tüszőrepedésem. Úgy haragszom a dokira, mert azt mondta hogy hétvégén mindent bele és hogy hétfőn már ne menjek vissza mert már úgy is késő lesz. De mi van ha nem reped meg a tüsző? Nem értem miért nem hívott vissza...
A másik meg hogy így közép időben peteérés környékén már iszonyú mellfájdalmam szokott lenni most meg semmi. Kedden éreztem ovus fájdalmat, de akkor még csak érésben lévő kis tüszők voltak. Ma egy kis szúrkálást éreztem a jobb oldalon ahol a tüszőt látta. Lehetséges hogy még csak pl.. ma fog megrepedni? Szombaton csináltam egy ovutesztet és hát eléggé egyforma volt a két csík, így úgy gondolom hogy pozitív volt.
Szerintetek milyen ez a hőgörbe?
Itt is vezetem (bár még nehezen tudok rajta elmenni:
Értem kedves második, akkor lehet nekem is lépcsősen fog emelkedni, csak nem késő hogy más a 16. ciklusnapon van? máskor a 13. napon szokott lenni a peteérésen az ovuteszt szerint (legalább is én eddig így gondoltam)
Kedves 3. válaszoló, miből gondolod hogy szombaton volt az ovum? ott nem esett le a hő, nem fent fel és a ciklus.hu se húzta be.
Értem, köszi :))) remélem sikerült, 'sikeresen' elkapni :)
Eddig mindig azt hittem kb. akkor van az ovum, amikor érzem a fájdalmat, de ezek szerint nem, mert kedden éreztem fájdalmat. Egyébként ez a 13. hónap hogy próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!