Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik milyen árban van annak...

Lombik milyen árban van annak aki elköttette magát? Valaki van olyan itt köztetek aki ilyen programban részt vett?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 09:28
1 2
 11/20 anonim válasza:
Sziasztok!! Idestova 1 éve tervezzük a párommal a kisbabát. Én is el vagyok kötve, lassan 5 éve. A tudomásom szerint, a tb által nem támogatott program teljes ára jelenleg 420 ezer forint. Mi is gondolkodtunk a vissza állító műtéten, de olyan sok rosszat írtak róla, és hogy nem 100 százalék ( lásd előttem válaszoló)így mi is elindulunk ezen az úton :) Mindenesetre, ha van valami infód, megköszönném, ha megosztanád velem, akár itt, akár priviben :)Köszönöm előre is jah, és nagyon sok sikert kívánok :)))
2014. ápr. 1. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es válaszoló!! Leirnád h milyen rosszat hallotál a vissza álitásról???
2014. ápr. 1. 15:15
 13/20 anonim válasza:
Kedves 12-es! Először is, azt, hogy drágább, mint egy lombik program, aztán közel 5 órás műtétről beszélünk. Emellett a siker nem 100 százalék, és persze van még a hegesedés....
2014. ápr. 3. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as! Először is nekem a műtétért nm kellet fizetni! Viszont a műtét 3-órás volt! Hálla az istennek a műtét sikerült! :-) Viszont ebbe igazad van h heges marad!
2014. ápr. 4. 08:10
 15/20 anonim válasza:
Nem kellett fizetni érte??? Hol csináltattad??? Engem nagyon érdekelne, hiszen lassan 3 éve a fejem verem a falba, hogy hogy lehettem ilyen bolond..Ha esetleg lenne egy kis időd, és megkérhetlek rá, írnál nekem konkrét dolgokat, hogy hova, és kihez forduljak?? :D
2014. ápr. 5. 09:00
 16/20 anonim válasza:
Sziasztok.Én is el vagyok kötve és most lombikra jelentkeztünk.Ugyan annyit kell fizetni mint bárkinek aki nem tb-s.A Kaáli.hu-n fent van a teljes árlista.Sterilizált nők tb-re nem mehetnek,így én se.Ti hova jártok?Privátba is szívesen válaszolok ha van kérdésetek.
2014. ápr. 6. 18:51
 17/20 anonim válasza:
szia!! Vivien vagyok, engem nagyon érdekelne minden ezzel kapcsolatban. Akár az orvos neve, vagy a lombik menete, ilyen esetben,mert gondolom nem kell mindenféle stimuláló gyógyszereket beszedni stb. Nagyon megköszönném ha segítenél nekem, ja és nagyon sok szerencsét kívánok neked, és jó egészséget :)
2014. ápr. 6. 19:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Már miért ne kéne stimulálni. ugyan úgy stimulálnak mint mindenkit.
2014. ápr. 6. 22:06
 19/20 anonim válasza:
Szia Vivien,16-os vagyok.Először is vannak kötelező vizsgálatok.Hiv teszt mind a kettőtöknek(arra a Kaáliba adnak beutalót és csak az ÁNTSZ-nél csinálják)1 évesnél nem régebbi cytológia eredmény.Kérni kell időpontot konzultációra,az 15000 és akkor kell fizetni.Célszerű addigra beszerezni a papírokat és úgy menni,mert hosszú a várakozási idő.A sterilizálásról is kell a papír.Ha császármetszés végett lettél,akkor kell egy orvosi papír arról is,hogy van-e akadálya annak hogy kibírsz-e még egy terhességet,mivel 3 után veszélyes.A Kaáli.hu-n fent van részletesen az árlista.Gyógyszer meg szuri minenféleképp kell csak nem annyi,azért hogy több tüsző legyen mert nem biztos hogy az az 1 megtermékenyül.Te miért vagy steril ha nem titok?Melyík intézmény van hozzád a legközelebb?Én Szegedre járok.
2014. ápr. 7. 18:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én a pécsi meddőségi centrumból azt a választ kaptam hogy érvényes taj kártyával rendelkezőknek ingyenes az ellátás
2014. ápr. 11. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!