Lombik milyen árban van annak aki elköttette magát? Valaki van olyan itt köztetek aki ilyen programban részt vett?
Nekem egyik ismerősöm volt így lombikon. Fényévekkel kevesebbet fizet egy egészséges nő, akinek nincs szüksége annyi gyógyszerre, mint egy full meddő párnak. Egy kis peteérés serkentőt kapott meg tüszőrepesztőt. Ott nyilván nem volt a szokásos 5 inszem sem, ugye az is pénz.
Majd megkérdezem tőle a pontos összeget. De biztos, hogy nem 2-3 százezer forint.
6os, de te nem vagy elkötve már hivatalosan.
Nekem van ismerősöm aki elkötette magát és nem járt neki az 5 tb-s lombik.
Azért a 3-as válaszolóval kicsit vitatkoznék:
az összeg attól függ, ki mennyire nehezen stimulálható (sajnos ennek nem mindig van köze a full meddőséghez, ha idősebb az ember lánya, máris nehezebben stimulálható).
Az összeg alaphangon 100 eFt körül van (a támogatott árú gyógyszerek esetében). De stimukor kétnaponta uh van, amin a doki nézi, hogy hogyan nőnek a tüszők, és nyilván változtathat a gyógyszerek adagján is. Ezt nyilván senki nem tudja előre, csak ha már megy a stimuláció.
Nagyon-nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam, aki ennyivel (egy kis tüszőérlelő, és repesztő) megúszta volna... Egészséges embereknél (akik nem full meddők) kötelező az öt inszem :) Tudom, nálad nem ez van, ezt a hármasnak írtam :)
Nyilván, ha nem reagál a szervezet annyira jól a gyógyszerekre, akkor ennek a többszörösére is mehet a költség, így jöhet ki a 200-300 eFt. (leszívás és beültetés után is van gyógyszer egyébként, meg van a tüszőrepedést gátló szuri is, ami szintén drága, és ha a kicsi tüszők lassan nőnek a nagyokhoz, akkor ebből is több kell). Sajnos ez egyénfüggő, tényleg menet közben derül ki.
És akkor még nem néztük azt, hogy nem is feltétlenül sikerül az első, és nagyon szerencsés, akinek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!