3 napja késik,4-5 napja görcsölök, mikor teszteljek, hogy biztosat mutatjon a teszt?
Figyelt kérdés
Már 3 napja késik, volt már rá példa, hogy késett, de előtte nem görcsöltem ilyen hamar, már 5 napja görcsölget néha a hasam és szinte fél óránként járok pisilni, minden percben olyan érzésem van mintha megjött volna, de semmi, se rózsaszin, se barnás csak egy picike fehér folyás. Nem merek tesztelni, mert félek, hogy ez is negatív lesz :( mikor teszteljek, hogy biztosan a tutit mutassa?2014. márc. 31. 06:02
1/8 anonim válasza:
Tesztelj, szerintem jobb tudni a negatìvat is, mint keresni a jeleket. Ha az ember remènykedik, akkor hajlamos tüneteket produkàlni. Ha pozitìv, akkor meg hamarabb örülhetsz. Ennyi kèsès után màr mutatja az eredményt. Drukkolok!
2/8 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy várjak a mensi elmaradása után egy hetet és akkor teszteljek, az már tuti.
Pont a 7végén teszteltem erős pozitívat.Drukkolok!
3/8 A kérdező kommentje:
Úristen! Úristen! Úristen!! Ezt nem hiszem el, nem tudom felfogni!!! Anyuka leszek!!! Ez hihetetlen!!! El sem hiszem, itt ülök 20 perce a teszt előtt és levagyok sokkolva!! :)
2014. márc. 31. 11:17
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hagyott nyugodni ezért elmentem a Dm-be vettem egy X-epil tesztet, kb 10 másodperc alatt kirajzolodott a két csík!! :) Hihetetlen, azért holnap reggel első vizeletből megcsinálom a másikat is!! Kérlek nyugtassatok meg, hogy ha ez pozitív akkor nagy valószínűséggel holnap is az lesz és hogy ebből baba lesz!! :) 24 éves vagyok!!
2014. márc. 31. 11:19
5/8 anonim válasza:
Szép pozitív a teszted :) Gratulálok, itt bizony baba van...
6/8 anonim válasza:
Te már anyuka vagy! Gratulálok!! :)) Szuper nyaratok és karácsonyotok lesz! Jó egészséget! :)
7/8 anonim válasza:
1. vagyok! Gratulálok! Ugye mondtam, h jobb tudni.
8/8 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen mindenkinek! Holnap megyek nődokihoz és ha ő is megerősiti akkor lesz felhőtlen az örömünk! Drukkoljatok, hogy minden rendben menjen!
2014. ápr. 1. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!