Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet, hogy nem mutatja ki...

Létezhet, hogy nem mutatja ki a terhességet a teszt? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kb. másfél hónapja volt egy halvány pozitív tesztem. Aztán 5 nap késéssel "megjött". Másfél napos maszatolás volt, majd ez után 2,5 héttel elkezdtem vérezni, 5 napos "normál" menstruáció volt.

Több tesztet is csináltam nem mutatnak semmit, de terhességi tüneteim vannak. Ciciérzékenység, hányás, egész napos émelygés, aluszékonyság, nem kívánom a kávét, pedig eddig napi 3-at ittam.

nem első baba lenne, tehát nem vagyok teljesen kezdő, de értetlenül állok most...

Dokim majd csak 2 hét múlva fogad....

Volt valaki akinél hasonló volt?

2014. márc. 29. 17:08
 1/3 anonim válasza:
Szia én lassan 1 éve ugyan ezzel killódom :/ Mensi előtt olyanok a tüneteim mint aki babát vár.Hányingerem van állandóan aludnék,az egyik nap nem tudok szinte semmit enni a másik nap egész nap eszem!A cicik is fájnak szóval sorolhatnám én is ezeket a kellemetlen tüneteket.Nekem is vannak már gyermekeim mégis minden hónapba megfordul a fejemben hogy lehet hogy megint terhes vagyok dé végül mindíg megjön.És nálam is változó vagy késik pár napot vagy csak egy nagyon kevés van.Remélem tudtam segíteni hisz nem vagy egyedül ezzel a kellemetlenséggel.
2014. márc. 30. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik ilyen,hogy a teszt nem mutatja ki,a keresztgyerekeim édesanyja is tesztet csinált mert nem betegedett meg, gyógyszertárban vette,2 db-ot is csinált pár nap elteltével és mindegyik negatív lett,elment a nőgyógyászhoz és az megállapította,hogy terhes,ikrekkel! :) A picurok novemberben voltak 2 évesek :) A nődoki is mondta,hogy előfordul,hogy negatív és ott a baba.Szerintem amint tudsz menj el nőgyógyászhoz és majd akkor kiderül baba van-e dologban vagy valami más. majd írj. :)
2014. márc. 30. 11:39
 3/3 anonim válasza:
Laborba el tudsz esetleg menni előbb?Bárhol csinálnak privátba egy vérképed neked és hátha abból többet tudsz meg.Esetleg a megváltozott hormonháztartás tud még ilyen tüneteket produkálni, lehet most kicsit másképpen működik a szerveztet mint eddig?
2014. márc. 30. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!