Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen teszt mutatná már ki a...

Milyen teszt mutatná már ki a terhességet?

Figyelt kérdés
Márc. 13.án kéne (nem) megjönnie...Holnap vennék tesztet. milyen érzékenységűt vegyek, ami mondjuk már 10.-e körül kimutatná? nem tudok várni :)
2014. márc. 9. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem kidobott pénz. Most nem kibírsz még 3-4 napot?

Ha negatív lesz a teszt, még lehetsz terhes, csak épp nem elég nagy a HCG koncentrációd, mivel még fiatal a terhességed.

Ettől függetlenül lehet, hogy kimutatja már, de azon a 3-4 napon nem fog már múlni semmi.

2014. márc. 9. 11:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy igazad van...várok akkor. Nem is veszek holnap, mert akkor tuti megcsinálnám hamarabb.
2014. márc. 9. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Jól teszed. :)

Én meg holnapra nem várom, szurkolok neked is! ;)

2014. márc. 9. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se tesztelj nem várt előtt, ha kibírod! Én 4 hónapon keresztül mindig előbb teszteltem, és csupa negatív volt, nagyon rossz volt látni. Aztán 5. hónapban eldöntöttem, hogy kivárom a nemvárt napját és ha nem jön meg tesztelek. És akkor lett pozitív!!!
2014. márc. 9. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
En is 13 ara nem varom es ma teszteltem egy negativat remelem ez meg nem vegleges es majd csak csutortokon tesztelek ujra. Szerintem vard ki mert en is csalodtam
2014. márc. 9. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:

3-as, 5-ös!

írjátok meg majd az eredményt :)

2014. márc. 9. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
még mindig semmi jelét nem érzem annak hogy meg fog jönni :) ti hogy vagytok? 3-as? 5-ös? alig tudok várni már!!
2014. márc. 11. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!