Progeszteron értékem jó? Többi lent
Figyelt kérdés
21-dik napon 9,26 nmol/L2014. márc. 28. 18:33
1/14 anonim válasza:
Sajnos kevés, nem volt peteérésed sem ebben a hónapban, ugyanis ahhoz min 60 nmol/l-nek kell lennie a 21. napon.
2/14 A kérdező kommentje:
A referencia érték 5- től jó. Honnan veszed ezt a 60-at????
2014. márc. 29. 09:42
3/14 A kérdező kommentje:
Minden labirban más a referencia. És ugy tudom 5 folott mar jelez ovulaciót, 10 folott mondjak jónak a nőgyógyászok stimulacio hatasara pl. clostybegit szedésekor.
2014. márc. 29. 09:52
4/14 anonim válasza:
Szia és 22 nmol/L-re progi pótlást kapok, mert kevés! Nagyon jó endokrinológusom van!
5/14 A kérdező kommentje:
Hm...ez érdekes. Mit szedsz? Én szedtem 3 hónapig duphastont, majd májusban újra akarom folytatni.
2014. márc. 29. 11:46
7/14 anonim válasza:
nem mindegy a mértékegység. ng/mL vagy nmol/L
a nmol/L-nél 20 fölött kell lennie, akkor van peteérés, de én 21,9-re pl. utrogestant kaptam hormonpótlásként.
az ng/mL pedig azt hiszem a 7 körüli értéktől felfelé van peteérés, ha jól tudom.
8/14 anonim válasza:
Biztos, h nmol/L a mértékeghység? nem ng/ml?
mert nmol-nál valóban 20 fölött kell lennie,de a teherbeeséshez jó, ha 30 körül van.
ng/ml-nél pedig igaz, hogy 5-től van a referenciatartomány, de az orvosok teherbeeséshez minimum 10-est várnak el, stimulált ciklusban pedig minimum 15-öt.
9/14 A kérdező kommentje:
Tehát elvileg a referencia szerint elvileg jó, de akkor lehet nem ártana egy kis progeszteron...ha teherbe szeretnék esni. Jól értelmezem?
2014. márc. 29. 20:46
10/14 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nmol/L
2014. márc. 29. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!