Pé után 8 nappali progeszteron értékem 109.5 nmol/l. Ez nekem nagyon magasnak tűnik. Ez utalhat korai terhességre? Vagy esetleg más problémára?
Az lelet szerint 86nmol/l a legmagasabb érték a luteális (PÉ) utáni szakaszban. Múlt honapban 75 nmol/l volt.
Ami miatt kételkedem a terhességben, az az, hogy ilyenkor még talán a beágyazódás sem történik meg, és úgy tudom csak azután kezdenek termelődni a hormonok.
én úgy tudom, hogy a megtermékenyült pete is küldi már a szervezetnek a jeleket... nekem csak ez jutott eszembe az alapján, amit írtál, de nem tudom, hogy ettől lehet-e ennyire magas...
a normál értékre ezt találtam, hátha tudod, hogy kell átszámolni: ciklus 21-24. napja > 15 ng/ml
valamint a magas progreszteron több pete érésre utalhat és iker terhesség is elő fordulhat.
Húha, ez tényleg szép magas érték. Nekem pé+12. napon volt 120 nmol/l, mellette hcg is akadt bőven, szóval akkor már terhes voltam.
A beágyazódás pedig hosszú folyamat, és már az elejétől beleszól a hormonértékekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!