Vajon újra terhes vagyok vagy még mindig? Vagy vmi más a baj? (a félreértések elkerülése érdekében mondom h nem 16 vagyok hanem 21)
Figyelt kérdés
Előző hónapban elmaradt a menstruációm
Szóval csináltam tesztet és mind2 pozitív lett.Aztán kb. a 40.napon elkezdtem görcsölni,vérezni és minden jel szerint elvetéltem.Majd az orvos is aztmondta h nem lát màr terhességet.Elmúlt a mellfeszülés meg kb minden más terhességre utaló jeel is.
Aztán most megin késik már 5 napja,szóval vettem egy tesztet és pozitív lett,de most sötétpiros csík lett nem pedig halvány mint előző hónapban.Nemtudom mire gondoljak...
2014. márc. 28. 16:49
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) Azért megfogadtam a tanácsotokat és vettem egy digitális tesztet,ma megcsináltam és 3+ lett az eredmény,szóval jövő héten orvos :)
2014. ápr. 3. 09:38
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. ápr. 3. 14:00
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma voltunk orvosnál és kisbabát várok :) 4 hetes a pici kb.,
és 4.1 mm :) szépen dobogott a pici szíve szóval minden
rendben van :) 3 hét múlva kontroll,addig meg küzdök a reggeli
rosszullétekkel :) köszi szépen mindenkinek mindent!
2014. ápr. 11. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!