Ti látjátok halványan a második csíkot? (kép)
Figyelt kérdés
Bocsi a rossz kép minőségért, holnap teszek fel jobbat.
Szerintetek?
Köszi a válaszokat!
2014. márc. 24. 22:45
12/18 anonim válasza:
Késik már? Ha igen, mióta? Ezek szerintem negatívak, de talán csak korán teszteltél.
13/18 A kérdező kommentje:
Sosem volt pontos, de a ciklus.hu szerint 21-én kellett volna megjönnie. És elég jól el tudja találni. Persze 1-2 nap eltérés lehet.
2014. márc. 25. 16:53
14/18 anonim válasza:
ezt en mindet negativnak latom..nekem x epil mutatta ki eloszor,aztan mar az osszes tobbi...es amikor en terhes voltam tok mindegy volt mikor pisilek mar mind kimutatta
15/18 A kérdező kommentje:
Valaki leírná, hogyan kell a Corax kazettás tesztet használni? Mert a leírás nekem elég kacifántos. :D :/ Nem világos, hogy a rápisilés után hogy kell tartani, meg hogy le lehet-e tenni vízszintesre vagy nem?
Köszönöm a segítségeteket!
2014. márc. 25. 20:58
16/18 A kérdező kommentje:
Ma megcsináltam a coraxot,negatív. Van értelme mép tesztelni szerintetek? Mensi még sehol.
2014. márc. 26. 09:42
17/18 A kérdező kommentje:
Akit érdekel: megjött!
2014. márc. 30. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!