A mensi elmaradása előtt ti milyen tüneteket/jeleket vettetek észre magatokon, amelyek tényleg terhességi tünetek voltak és baba lett belőle?
Nagyon szeretnénk babát a párommal és úgy érzem, hogy most sikerült. Tényleg nem akarom elkiabálni és bemesélni magamnak, de nekem soha nem szokott szúrkálni a petefészkem és a méhem. Az ovut meg szoktam érezni, de utána soha nem szúrkált. Már feltűnő, hogy napok óta leginkább egy bizonyos ponton bal oldalt lent szúró-csipkelődő érzésem van. Ezen kívűl teljes szárazság jellező rám, ami máskor soha nem volt így!
Az aktus 8-10 napja történt.
Szerintetek lehet koraterhességi vagy beágyazódási tünet?
Köszönöm!
Semmi... mind2 gyereknél ennyibe ki is merültek a terhességi tüneteim.
Voltak hónapok amikor itt szúrt,ott szúrt,hányingerem volt állandóan,feszült stb,de pontosan megjött a vérzésem...
Este 11korul szoktam lefeküdni, par napja este 8nal tovabb nem birtam..harmadik fáradt napom utan, a mensi előtt két nappal a mellbimbom meg volt duzzadva, a nemvart napján halvány pozitívat teszteltem 😊
8hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!