Van olyan közületek, aki koraterhességi/beágyazódási tünetként a szárazságot fedezte fel magán?
Nekem ovuláció napjától egészen a mensiig mindig szokott lenni kisebb nagyobb mennyiségben folyásom. Ovukor természetesen több, aztán után kicsit kevesebb, folyékony, néhol krémesebb.
Szerintetek jelenthet valamit ez, hogy teljesen száraz vagyok? A melleim már feszülnek, de ez nálam természetes, mert mensi előtt 1 héttel már mindig ez van. Viszont elég gyakran szúrkálást érzek a méhemben, petefészkemben. Néha nagyon erősen, néha gyengébben, de napok óta érzem.
Az együttlét pont ovu környékén történt 8 napja.
Szerintetek lehet baba?
Volt valakinek hasónló árulkodó jel elsősoran a szárazság?
Köszönöm!
Köszönöm szépen!
Hát még nem olyan régóta...néhány hónapja próbálkozunk. De milyen a legtöbbember, és köztük én is!? Hamar arra gondolok, hogy valami baj van ha nem jön össze pár alkalom után. Főleg ha rengeteg olyat olvasok, hogy 1. alkalommal sikerül sokaknak. De pozitív vagyok, és úgy érzem sikerült! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!