Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan közületek, aki...

Van olyan közületek, aki koraterhességi/beágyazódási tünetként a szárazságot fedezte fel magán?

Figyelt kérdés

Nekem ovuláció napjától egészen a mensiig mindig szokott lenni kisebb nagyobb mennyiségben folyásom. Ovukor természetesen több, aztán után kicsit kevesebb, folyékony, néhol krémesebb.

Szerintetek jelenthet valamit ez, hogy teljesen száraz vagyok? A melleim már feszülnek, de ez nálam természetes, mert mensi előtt 1 héttel már mindig ez van. Viszont elég gyakran szúrkálást érzek a méhemben, petefészkemben. Néha nagyon erősen, néha gyengébben, de napok óta érzem.

Az együttlét pont ovu környékén történt 8 napja.

Szerintetek lehet baba?

Volt valakinek hasónló árulkodó jel elsősoran a szárazság?

Köszönöm!

2014. márc. 24. 18:05
 1/4 Petra128 válasza:
En is szarazabb vagyok a kelletenel na meg mar sokat olvastam hogy valaki szaraz lesz mint a szahara ha teherbeesik,igazabol 2 nappal vagyok a nevart elott es nekem iszonyu hasgorcsom volt a mehemnel, egyik ejjel arra keltem.a mellem csak ma kezdett fajni holott mindig mar felidotol faj...Nagyon drukkolok neked hogy baba legyen miota probalkoztok?
2014. márc. 27. 13:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Hát még nem olyan régóta...néhány hónapja próbálkozunk. De milyen a legtöbbember, és köztük én is!? Hamar arra gondolok, hogy valami baj van ha nem jön össze pár alkalom után. Főleg ha rengeteg olyat olvasok, hogy 1. alkalommal sikerül sokaknak. De pozitív vagyok, és úgy érzem sikerült! :)

2014. márc. 27. 19:45
 3/4 Petra128 válasza:
A pozitiv hozzaallas nagyon fontos...ugyis jon ha jonni akar a kicsike.mi mar egy eve probalkozunk,abbol volt egy vetelesem,es minden honapban az agyam jatszik velem es bekepzelek tuneteket mert nagyon akarom,ezert is probalok kicsit lazitani csak annyira nehez mikor varsz valamit...de tudom hogy az en babam is ott van valahol csak varat magara..na talan majd ebben a honapban,jokis szulinapi ajandek lenne.majd feltetlen ird meg hogy mi lett??megy a drukk es csak lazan!: )
2014. márc. 28. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is drukkolok neked!
2014. márc. 28. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!