Február 5-én múlt el a mensim. Létezik hogy a tegnap beágyazódási pecsételő vérzés jelent meg?
Figyelt kérdés
Március 5-én esedékes hogy megjöjjön.
Mellem fáj mint ahogy szokott is mensi előtt egy héttel.
Köszönöm a választ.
2014. febr. 27. 18:42
1/10 anonim válasza:
nekem nemvárt elött 5 nappal volt egy kis barnás folyásom,ami a beágyazódást jelentette.
Drukkolok :)
2/10 Beus1990 válasza:
szia.Nekekem is volt 2 nap barnázáom de tegnapra elmúlt és újra fehér lett én holnapra nem várom. Sok sikert! Drukkolok!
3/10 A kérdező kommentje:
Huhaaaaa na akkor kíváncsian várom,hogy mi lesz :D
Érzel amúgy már valamit?
Nálam van ugye a mell fájdalom meg héba hóba görcsöl a has meg a derekam néha fájdogál.
Megy a drukk neked is.
2014. febr. 28. 15:17
4/10 Beus1990 válasza:
Igen,igen elő jöttek a tünetek mellbimbó érzékenység,derék fájdalom,ritkán fejfájás nah meg a hányinger :) de hányni még nem hánytam meg a hasszúrka az nekem is meg van. Holnapra nem várom lehet reggel tesztelek :)
5/10 A kérdező kommentje:
De izgi :D
Amúgy hogy így megemlítetted a fejfájást szerdán mikor volt a pecsételő vérzés egész nap fájt a fejem :D
2014. febr. 28. 17:09
6/10 Beus1990 válasza:
Én meg nem vagyok fejfájós aztán most észre vettem hogy sűrűn fáj :)
7/10 A kérdező kommentje:
Na mi újság? Pozi lett a teszt? :D
2014. márc. 2. 10:14
8/10 Beus1990 válasza:
nem sajnos de még nem jött meg :)
9/10 A kérdező kommentje:
Ó, de hátha... Lehet túl korai volt a teszt?
2014. márc. 2. 14:09
10/10 Beus1990 válasza:
hát még mindig nincs semmi majd meg látjuk megvárom a hetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!