Terhes lehetek?
Honnan tudod, hogy 25-e környékén volt az ovulációd?
Ovuteszteltél is? Vagy hőmérőzöl, nyákot figyelsz?
Ha még mindig nem jött meg és nem vagy terhes, akkor nyilván NEM akkor volt.
Ha akkor lett volna és terhes lennél, már kimutatná.
Ha később volt, akkor nem feltétlenül.
A 14 nap egyébként nem fix, csak normális progeszteronszint mellett annyi átlagosan. 12-16 nap között normális, ha ezen valamelyik irányban eltér, az sárgatest problémára utal.
Hányat?
Mert egy ovuteszt önmagában nem értékelhető, csak a korábbiakhoz képest.
Ha hót ziher hogy mégis akkor volt, akkor túl hosszúnak tűnik a luteális fázisod. Kivizsgálást igényelhet.
A tesztet nem ártana megismételned, bár már egy hete is ki kellett volna mutatnia (ha koncentrált pisiből végezted el).
Nézd, csak három lehetőség van:
- 25-én volt az ovud és NEM vagy terhes (mert már rég kimutatná), ebben az esetben túl hosszú a luteálisod;
- nem 25-én volt, hanem később és NEM vagy terhes;
- nem 25-én volt, hanem később és terhes vagy, de még múlt héten nem telt el minimum 14 nap a nyerő aktustól és ezért nem mutatta ki.
Nem tudom, hogy milyen volt az ovuteszted... de azt ugye tudod, hogy nem akkor pozitív, ha megjelenik rajta két csík? Az is feltétel, hogy a teszt csík legalább olyan erősségű legyen, mint a kontrollcsík.
Mint írták előttem is.. az ovuteszt nem terhességi teszt és nem akkor + amikor 2 csík van rajta és alap esetbe (ha nem a netről rendeled darabra) akkor nem véletlen 5db-os a legkisebb csomi.
Kívánom neked,hogy egy szép pozitív terhességi teszted legyen!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!