Ha ultrahangon nem látnak semmit attól még lehetek nagyon korai terhes?
Ha rögtön a pozitív teszt után mentél orvoshoz, akkor azért nem láttak még semmit, mert tényleg nagyon korán mentél. Ha 3 hét múlva visszamész már nagy valószínűséggel szívhang is lesz.
Boldog babavárást!
Hüvelyi ultrahang esetében is orvos és gépfüggő. Biztos mondta az orvos, hogy menj vissza valamikor. Lehet, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya, vagy ilyesmi, de az még nem biztos dolog, ezért sokan nem is mondják. Nekem annyit mondott a doki, hogy a pozitív teszt után nem kérdés, hogy megtermékenyült és beágyazódott, csak az a kérdés, hogy utána mi lesz belőle. 6-7 hetesen fog már többet látni, addig idegtépő várakozás. Gratulálok.
20 hkm
Sziasztok,mindenkinek szép napot!
Hát igazából 2-3 hetes lehet ,de nem tudni méhen kívül vagy belül.Az ultrahangos hölgy nem biztatott semmi jóval,mert még azt mondta vastagodást sem lát ,de 100%-ra semmit nem zár ki és méhen kívül sem látott beágyzódást.
Köszi a bíztatást csak nagyon izgulok,mert 1éve próbálkozunk és ez az első alkalom ,hogy alakul valami :)
De még nem bízhatom el magam sajnos.Hát Január februárban nem írtam a ciklusom ,mert egy kicsit elkenődtem és nem emlékszem hánytól hányig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!