Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek így? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves kisfiam már,eddig gyógyszert szedtem,mert nem akartunk még egyelőre babát. Kb.2 és fél hete hagytam abba a gyógyszer szedését,meg is jött a bajom. Tegnap együtt voltunk a párommal,de nem 14 nappal a mensi után,hanem kb. 16. Lehet,hogy terhes leszek? Nem esek kétségbe,ha mégsem,csak érdekelne,hogy van-e rá esély az elméleti peteérés után 2 nappal? Köszönöm.2014. márc. 24. 11:30
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy tegnap is és ma is nagyon enyhe kis görcsöket érzek az alhasamban.
2014. márc. 24. 11:34
3/4 anonim válasza:
Ha a peteérés biztosan 14-én lett volna, akkor azért necces a dolog, mert 1-2 napig életképes a pete. A második nap szerintem már elég valószínűtlen. Viszont nem biztos, hogy 14-én volt a p.é. Ilyen alapon bármi kisülhet belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem biztos,hogy akkor volt,csak gondolom. Tudom,hogy az is lehet,hogy egyáltalán nem volt peteérésem. A fiam előtt szabályos ciklusaim voltak,mindig 28 naposak,hajszál pontosan be lehetett lőni a peteérést,első próbálkozós hónapban össze is jött. Nem reménykedek még,sőt talán jobb is lenne,ha nem ebben a hónapban sikerült volna,mert még csak most hagytam abba a gyógyszert ugye,de azért mégis arra gondolok,hogy jó lenne,ha sikerült volna.
2014. márc. 24. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!