Fiatal vagyok meg anyanak? Rossz szülö lennek?
Figyelt kérdés
16eves vagyok,szinte meg en magam is gyerek,de mostanaba nagyon elkapot a babamania,nem tudom mert de ugy erzem en keszen allok egy gyerekre. masok szerint nagyon jo anya lennek (ahogy mas gyerekevel banok). a baratom (18) azt mondta h töle megprobalhatjuk ha gondolom ö nem banna ha lenne egy kisbabank,bar ezt lehet h csak ugy mondja...es ha megszületne mashogy gondolna.
ugyhogy nem tudom h bevallaljam e,mert lehet h tenyleg fiatal vagyok meg hozza
2014. márc. 23. 17:13
11/12 anonim válasza:
Szia. Attól még, hogy valaki 17 évesen lesz anya, lehet nagyon jó szülő. Itt van példának az anyósom, ő 17 évesen szülte a párom nővérét (apósom 20 volt), aztán 24 évesen a páromat és nagyon szépen nevelték őket. Mai napig is együtt vannak. Én sem merném mondani, hogy nyugodtan vállalj gyereket, ma már kicsit más a helyzet, meg tedd fel a kérdést magadnak, hogy a 18 éves párod vajon tényleg ki tartana melletted? Mi lesz, ha megijed az elkötelezettségtől és úgy dönt, hogy lelép? Nem tudni soha előre, mi fog történni.. Vagy, lehet úgy érzed, most ő az igazi, de 16 évesen én is évekig együtt voltam az akkori párommal, de fiatalok voltunk, elmúlt.. Aztán maradsz egyedül egy babával ilyen fiatalon. Akkor meg tudsz neki majd adni mindent, amire szüksége lesz? Jól gondold meg.:)
12/12 anonim válasza:
Szerintem még várj vele..felelőtlenség lenne 16 évesen gyereket vállalnod..Én 18 voltam mikor szültem a lányom.A férjem 24.Nem tudod elképzelni mennyit küzdöttem azért,hogy ne kelljen más nyakán élnünk/szülők/,hogy ne más segítsen anyagilag..Most van szakmám,munkám,közös házunk.Viszont nagyon nagyon nehéz éveket tudok,tudunk magunk mögött! De büszke vagyok arra,hogy saját erőből értem el.Nem jó érzés ha másra vagy szorulva mert nem tudsz megállni a lábadon! Ne kapkodd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!