Ha már 3 napja késik a mensesem és mindig pontos volt, akkor terhes lennék?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban esélyes,de nem tudom mit gondoljak.2014. márc. 12. 12:38
2/15 anonim válasza:
Lehetséges, csinálj egy tesztet és kiderül!
3/15 anonim válasza:
Esélyes,foleg ha rajta voltatok a baba témán.
Egy teszt azonnal megmondja neked:-)
4/15 anonim válasza:
Tesztelj és írd ám meg az eredményt :)
5/15 A kérdező kommentje:
:) tegnap csináltam reggel,ami negatív volt,de nem azonnali friss vizeletből,lehet,hogy az csal úgy?még ennyit sosem késett,mindig atompontos..
2014. márc. 12. 14:09
6/15 anonim válasza:
Mikori volt a pisi? mit jelent,hogy nem friss? Csinálj egy uj tesztet reggeli első vizeletből!
7/15 A kérdező kommentje:
hát az volt,hogy nem tudtam azonnal megcsinálni,hanem pisiltam az elsőből reggel és csak 3 óra múlva mártottam bele.még mindig nem jött meg,ma a 4.nap késés,holnap megyek dokihoz,még ennyit nem késett soha...ma reggeli teszt szintén negatív lett,már ki kellett volna mutatnia szerintem,ha az lennék.viszont a mai tesztemen látok egy nagyon halvány csíkot,amit csak akkor látok ha fény előtt van,de biztos,hogy nem képzelem oda..szóval nagyon halvány,nem tudom mit higgyek..
2014. márc. 13. 15:21
8/15 anonim válasza:
A halvány is pozitív!
Az hogy 3 óra múlva csináltad meg az teljesen rendben van. Amikor orvoshoz,védőnőhöz kell vizeletet vinni, sokszor eltelik 5-6óra bejutok hozzá, és megtudja nézni!
9/15 anonim válasza:
Ha halvány akkor is pozi:) Képet nem tudsz rakni?
10/15 A kérdező kommentje:
holnap teszek fel képet,bár délelőtt orvoshoz látogatok,kíváncsi vagyok,lát-e majd terhességet :)
2014. márc. 13. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!