Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert zsákutcába jutottam?
Múlt hónapban, nemvárt napján volt egy "csak én látom" nagyon halvány tesztem. 4 nap késéssel jött meg, de a szokásos 6 nap helyett csak másfél napig tartott és a mennyisége is sokkal kevesebb volt.
Ezután a rövid "mensi" után két héttel együtt voltunk a párommal, de megszakított volt...
Még kerek egy hét van a nem vártig, de ma barnás volt a wc papír és olyan görcsösen fáj a hasam, mintha meg akarna jönni.
Csinálj még egy tesztet !
Lehet tapadásos fájás, és az vérezhet. Lehet méhen kívüli terhesség-abba belehalhatsz ->
RGO: Csinálj tesztet és menj el orvoshoz.
Miert csinaljon tesztet a nem vart elott egy hettel? Most a beagyazodas idoszaka van, a tunetei is ezt mutat(hat)jak...
Max azt javaslom, hogy ha nagyon faj, erdemes orvost megkerdezni, de ha csak sima menstruacio-szeru kis gorcsok vannak, akkor lehet beagyazodas.
Hormonzavar?
Menj dokihoz, ő majd megmondja a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!