Mennyi az esélye annak, hogy teherbe lehet esni fogamzásgátló kúp és a megszakításos módszer együttes alkalmazása esetén?
Szia! Ugyanígy használtam a pharmatex kúpot 4 évig, és nem lett baba. Aztán januárban nem jött meg... 5 nap késés után + tesztet produkáltam. Most 3 hónapos a fiam :) Cserben hagyott a kúp.
Tesztelj, reméljük úgy alakul ahogy szeretnéd!
Anyukám is terhes lett a kúptól,azt viszont nem tudom,hogy megszakításoson is védekeztek-e.
Azóta is ott van a kúp,a szekrényükön,amit nem használtak el,már 3 éve.
A babát nem tartották meg...
Szóval, én nem használnék kúpot.:/
Nem bírtam várni holnap reggelig, úgyhogy teszteltem; negatív...határozottan és azonnal (Lillyvel csináltam)
Nem igazán vagyok még felkészülve egy babára, de ha már a sors úgy hozta volna, akkor örömmel várnám a kis jövevényt:) De azért kicsit megkönnyebbültem! Minden esetre holnapután reggel is csinálok egy tesztet a biztonság kedvéért. Meg dokihoz is el kell mennem, mert ugye nem jött meg és a hasam még mindig fájogat:S És persze a teszt sem 100%-os. Ha ennek vége lesz ki kell találnom valami jobb fogamzásgátló módszert, de a gyógyszertől idegenkedek kicsit, a pesszárium és a spirál meg szó szerint idgenek:D Lehet, hogy a gyógyszernél maradok! Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!