A tünetek alapján megvolt már az ovum vagy még csak most lesz?
Figyelt kérdés
Pár napig feszített,szúrt a bal petefészkem,de a hőm még tegnap reggel 36,4 volt ma reggel nem mértem mert később keltem fel.Iszonyatosan kívánom Páromat az elmúlt 2-3 napban.Ma este fürdés közben azt vettem észre,hogy nagyon nagyon fájnak a mellbimbóim és néha néha olyan mintha görcsölgetne a méhem.Viszont ciklusom 19-dik napján tartok.Általában 33 napos a ciklusom viszont a múlt hónapban 37 napra jött meg.Szerintetek?2014. márc. 18. 21:22
1/2 anonim válasza:
Hát neked kell ismerned magad:D Minden nő más. Nekem spec. csak ovu után fáj a mellbimbóm, egészen a vérzésig, így nálam a mellbimbófájdalom mindig azt jelzi, hogy megtörtént az ovuláció.
De van olyan is, akinek előtte fáj.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez az...a mellbimbó fájdalom eddig mindig ovu után jelentkezett pár nappal,de most hőm szerint meg még nem volt ovum és már fáj a mellbimbóm...
2014. márc. 18. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!