Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek terhességi tünetek?

Lehetnek terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Vasárnapra (16.) nem várom 28 napos ciklusaim vannak, a menstruációm elött 10 nappal tehát a ciklus 18.-dik napján szokott elkezdeni fájni a melleim, most ma a 22.-dik napon kezdődöt. Tegnap reggel barnáztam ès ma 1-2 óránkènt kell pisilnom. A ciklusom 17-dik napjától hol jobb oldalt hol bal oldalt hasszurkám van picit enyhèn, mèh húzódádom is volt a 18.napon, a derekam/hátam is fáj nèha ! Lehetnek előjelek terhessègnek ? Ebbe a ciklusomba elkezdtem szedni az Elevitet, ill 2 naponta voltam a párommal a 8-dik naptól. Vagy esetleg más betegsèg kezdete ?? Pl vakbèl gyulladás, vesegyulladás, mèhgyulladás ? Remèlem baboo lesz ! Drukkoljatok lègyszi ! :)
2014. márc. 10. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóak voltak anno, persze hogy lehetnek! Drukkolok neked! Mióta próbálkoztok? Én 21.-ére nem várom :) Én csak reménykedem hogy nem lesz tünet, vagy egészen más tünet lesz, ha nincs baba, mert az előző ciklusom ebből a szempontból maga volt a pokol :) Mivel tudtam milyen amikor terhes voltam, az agyam a testemre kifejtette a hatását, persze nem volt igaz! Viszont először mikor teherbeestem akkor éreztem először ezeket a tüneteket és akkor tudtam terhes vagyok és így is lett. Igaz nem jó véggel. Most mivel már tudom, így gáz nálam ez a tünetkérdés :)) Drukkhegyek!
2014. márc. 10. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia ! Már 7 hónapja, novemberbe volt egy 7 hetes vetèlèsem sajnos, akkor nem voltak tüneteim csak nem jött meg ès teszteltem másnap akkor pozitîv lett, orvos is megerősîtette aztán sajnos munkahelyemen megerőltettem magam, nem mertem szólni, hogy terhes vagyok ès onnan vittek a kórházba :( Remèlem most megint baba lesz ès most már tudom, hogy szólhatok nyugodtan nem harapják le a fejem ! ;) Drukkolok neked !! :)) Amugy mit èrtesz a nem jó vèg alatt ?
2014. márc. 10. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy gyomorègèsem is van pèntek óta reggelente, igaz savtúltengèses vagyok èvente párszor előjön gyógyszert már nem szedek rá (4èvig szedtem) elsőnek azt hittem azèrt van mert megint felsavasodok de aztán ittam egy borsmenta teat ès jobban lettem, azóta ezzel kezdem a reggeleket a teával.
2014. márc. 10. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nem jó vég: sajnos elment a baba 7 hetesen anno.
2014. márc. 11. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor ha összejön a baba, most nem kell titkolóznod. :) Drukkolok neked!!
2014. márc. 11. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!