Múlt héten hétfőn-kedden lázas, náthás voltam, semicilint, rubobent szedtem. Együtt voltunk a párommal, de nem gondoltam rá, hogy teherbeeshetek. Lehet valami baja a babának?
Mármint a gyógyszerektől?
Azért nem gondoltam, hogy terhes lehetek, mert már nagyon sokszor csalódnom kellett.
Visszagondolva, november 14-én kezdődött a mensim, és rá két héttel voltunk együtt, tehát akár lehetne is. Már 5 napja késik, de félek csak a múlt heti betegség miatt. Nincsenek tüneteim, amik lehetnének a betegség rovására írtam (szédülés, mellkas-mell fájás, gyakori pisilések). Pénteken és szombaton, amikor meg kellett volna jönnie, barnáztam egy picit, és sok volt a hüvelyi váladékom, azóta elmúlt.
Tegnap vettem tesztet, qupidot, de félek megcsinálni. Ma akartam, de annyira félek, hogy negatív, vagy ha pozitív akkor is el kell vetessem a gyógyszerek miatt. Mit gondoltok? Lehet baba? És lehet valami baja?
Semmi baja sem lesz a gyógyszerektől. Nyugodtan tesztelj, és örülj, ha pozi, nem lesz gond. A múlt hetei betegség már régen volt, nem hiszem, hogy befolyásolná a mensit. Pisild le azt a tesztet:)
Szorítok!
11:48-nál a pont.
A fogantatás utáni első két hétben nins kapcsolat a baba és a mama szervezete között. Ha drogoztál, részegeskedtél volna, az se jutott volna el a babához. A másik meg, hogy a többezer gyógyszer közül csak 41 okoz magzati fejlődési rendellenességet, a Rubophen és a Semicillin nincs köztük.
Nyugodj meg, és ha baba, élvezd nyugodtan, nem kell elvetetned. :-) A gyógyszerek miatt semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!