Cisztától lehetnek reggeli rosszulléteim?
Azt hittem vegre sikerult teherbe esnem, de a doki azt mondta sajna ez nem baba, hanem ciszta.
Viszont egy csomo terhes tunetem van.(hanyinger, hasszurka, mell fajdalom) Produkalhatja ciszta ezeket a tüneteket?
Nem tudom nezed e meg a valaszokat.
Csak megigertem ha megyek dokihoz kifaggatom, de képzeld közben végre megjött, ami azt jelenti (doki szerint) hogy a ciszta felszivodott, és igy a dokihoz menest kisse elhalasztom! Mert igazából nagyon utálok nődokihoz menni! :) Most megint a gyerekprojektel foglalkozom majd!
Szia!
Igen most idenéztem, mert emlékeztem az ígéretedre :-))
Az jó, ha megjött. és a "terhes " tüneteid elmúltak?
Azért, ha majd elmész és mond vmit erről a dologról akkor légy szíves írd meg! Köszi
Nekem majd csak a jövő héten kell megjönnie. Kiváncsi leszek.
Kellemes és eredményes bébi készítést!
Szia!
hogy állsz a babával?
Nekem megjött, de megint olyan volt, mint a múltkor. A tüneteim nem múltak el, úgyhogy mindenképp kell menjek orvoshoz.Vagy a jövő héten vagy utána. Majd megírom mi volt.
Szia! Nagyon sajnálom.
A homerozessel egyutt most elkezdtem ovutesztet csinalni mindennap, de attol tartok ebben a honapban sem lesz pém!
Ha csutortokig semmi valtozas megyek en is dokihoz!Sztem nem biztos h elmult az a ciszta.:( Doki utan irok, hatha neked is segit!
Szia!
Mi a helyzet? összejött a peteérés? vagy voltál dokinál?
a jövő hét szerdára kaptam időpontot. akkor kiderül, hogy mi van.már örülnék neki, mert egyre jobban zavar ez a "haspuffadás", a múltkor mintha nem lett volna ennyire.
Szia! Mi ujság? Mi volt a dokinál?
Nekem végül lett pé-m, a 29.napon, de aztan 31.nap reggelére leesett a höm, igy sztem tuti nem sikerult a baba.:(
Szia!
Voltam tegnap dokinál. Nagyon kedves volt és egy csomót magyarázott. Hát nem pont ezeket a szavakat használta, de azt mondta, hogy az előző "cisztámnál" hülyeségeket beszélt a másik doki. Mert az ő véleménye szerint az nem is volt ciszta. A papírra akkor azt írta a doki, hogy 14x13 mm. És olyan esetben amikor a ciszta tüneteket okoz, sokkal nagyobbnak kellene lennie, mert eleve a tüsző kb 20mm amikor kireped és ha nem reped ki és úgy lesz belőle ciszta akkor minimum akkorának kell lennie, de általában 40 mm körüliek szoktak lenni. És az én tüneteimen kívül általában menszesz kimaradást is okoznak. Mivel nekem megjött mindig, ezért szerinte nem ciszta volt. Valamilyen oknál fogva a hormon szintem változott meg és ez okozza, hogy mindenféle tüneteim vannak. Azt mondta, hogy nagyon gyakori, hogy kb 10 évente változik a nőknek a ciklus lefolyása, lehet, hogy ez van most nálam is. (szóval erősen öregszem :-))ezt nem mondta csak én)
nem ultrahangozott meg (ezt azért hiányoltam) viszont alaposan megnyomkodott. Azt mondta, ha lenne cisztám azt érezné így is, és akkor csinálna Uh-ot. Nincs gyulladásom sem, mert akkor nem bírtam volna ki a nyomkorászást sem, mert az nagyon fájt volna. Szóval szerinte nincs semmi bajom. Sőt arra utalt, hogy mivel az előző doki bemagyarázta nekem a cisztát, most, hogy vmiért kicsit eltért a normálistól a dolog, akkor én rátettem egy lapáttal azzal, hogy azt képzeltem tuti beteg vagyok. Ezt el kell ismerjem, hogy igaz, mert már mindenfélén gondolkodtam, hogy mi bajom lehet.
Azt mondta a hormon ingadozásra kezdjem el szedni a Premens tablettát. Minimum 3 hónapig, mert a tapasztalat szerint az ilyen problémákat szépen rendbe teszi. Egyébként ez barátcserje, csak ennek a formációnak van gyógyszertári engedélye.Remélem beválik, itt ahogyan olvastam több jó tapasztalatot írtak, mint rosszat.
Egyébként akihez visszamentem még az előző ciszta (ami talán nem is ciszta) után, ő alaposan megultrahangozott és azt mondta minden rendben van. Most az a feladatom, hogy higyjek nekik. (csak azért kerestem harmadik dokit, mert a második bármilyen jó volt nagyon sokat kért, ez most megfizethetőbb volt)
Itt azt olvastam, hogy sok cisztásnak ajánlották a ezt a premens tablettát. sokaknak segítette a teherbeesést is. Neked nem javasolta dokid? Azért az már jó dolog, hogy volt peteérésed. Ez már fél siker, nemde? már jobbak a hormonjaid, úgyhogy, ha nem jön össze most akkor, majd a következő hónapban, aztán meg lerugdalja a babád a cisztád :-)))
Feltétlen írd meg milyen eredménnyel zárult a hónap, aztán meg azt is, hogy mit tudtál meg a dokitól!
További szép hetet!
Szia! Nem tudom visszalatogatsz e még!?
Miujság van veled? Hogy alakul?
Nálam a ciszta mint olyan elmult a menzivel, de most a kovetkezo sem akart megjonni. A hom folyamatosan ossze-vissza, semmi rendszer nincs benne! A doki ma azt mondta nem mukodik az egyik petem! Clostilbegyt irt fel, hogy elosegitse a pé-t! Kivancsi leszek, segit e?!
Szia!
most néztem vissza, pedig rég nem.
Azóta szedem a premens tablettát. egy kicsit mintha jobb lenne. a hasam az nem puffadt (vagy nem a méhemnél érzem a puffadást, hanem csak a túlsúly :-)))
A melleim még fájnak, de nem annyira. Azt mondta a doki, hogy 3 adagot szedjek végig rendesen, mert hosszabb idő kell a hatáshoz. Bízom benne, hogy jobb lesz, ha már egy fél hónap múlva már érződik vmi.
Itt többen írták, hogy volt cisztájuk és az miatt kezdték el szedni, vagy vki hormon miatt, és segítette a teherbeesést.
Esetleg kérdezd meg, hogy nem lenne érdemes szedned. Ez mégsem olyan, mint a tea, hogy peteérésig egyiket aztán meg a másikat, mert mi van, ha nem találod el a peteérést... (de ez persze csak az én aggodalmam)
Ez meg állítólag rendezi a ciklust és elég akkor abbahagyni amikor kiderül, hogy jön a baba.
Azért, ha lesz vmi változás írj!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!