Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cisztától lehetnek reggeli...

Cisztától lehetnek reggeli rosszulléteim?

Figyelt kérdés

Azt hittem vegre sikerult teherbe esnem, de a doki azt mondta sajna ez nem baba, hanem ciszta.

Viszont egy csomo terhes tunetem van.(hanyinger, hasszurka, mell fajdalom) Produkalhatja ciszta ezeket a tüneteket?

2009. dec. 15. 09:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha cisztád van akkor van hormonális probléma is és annak a tünetei lehetnek azok amiket leírtál.Önmagában a ciszta nem okoz hányingert,hasszurkálást igen.Ezt több éves tapasztalatból írom sanos de nagyon jól kezelhető.
2009. dec. 15. 10:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nem akarlak elkeseríteni, de lehetnek. Nekem is ez volt. (pontosabban most megint van)próbáltam erre akkoriban rákérdezni, de kevesen válaszoltak most meg senki.

Minden általad felsorolt tünetem megvolt. És mindazt egy darab ciszta okozta. A végén már annyira fájtak a melleim, hogy azt hittem leszakad...sőt még hőemelkedésem is volt (van).

Volt egy "béna" menstruációm, mármint kevés napig kevés. Utána mentem el orvoshoz (igaziból a hőemelkedés miatt, góckutatásra),Akkor derült ki a ciszta és, hogy az csinálja a tüneteket, amik napról napra erősödtek. A doki azt mondta, hogy meg kell várni a következő menstruációt, hátha kipukkad magától (meg még azt is mondta, hogy a méhnyálkahártya is olyan, mintha terhes lennék, de tutira nem). Szerencsém volt és így történt, utána a tüneteim is elmúltak.

Sajnos kb egy hete újra elkezdtem érezni a tüneteket. (még nem olyan erősen, de szerintem előbb észrevettem, mert már volt ilyen)Most várom a hétvégén a "béna" vérzést és remélem januárban megszűnik.

Próbáltam rákérdezni, hogy erre milyen gyakran számíthatok, de nem válaszolt senki :-(((

Kitartás, ha szerencséd van (és miért ne lenne) akkor neked is elmúlik....

2009. dec. 15. 11:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Megint én. Ez olyan ciszta ami abból a tüszőből lett ami peteéréskor nem szakadt ki és ott marad.

Kérdeztem mitől lehet, de csak annyit mondod, hogy akármitől, lehet akár a stressztől.

Hát köszönöm szépen. Ezentúl ha peteérési időszakban pont stressz ér ez lesz?

2009. dec. 15. 11:11
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy segitettel. Biztam benne, hogy az orvosom "benezte" egy kicsit. De végig olvasva a soraidat, már teljesen letettem róla. :(

Ezek szerint ez még csak rosszabb lesz!!

2009. dec. 15. 11:59
 5/19 anonim ***** válasza:

Csináltál tesztet?

ha az pozitív, akkor lehet, hogy elnézte. (találtam itt olyan hozzászólást, hogy ez történt velük)

Ha a teszted negatív (nekem azok voltak) akkor sajnos igaza van a dokidnak. :-(

utolsó voltam

2009. dec. 15. 12:29
 6/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom nézed-e a kérdésedet. Ha igen csak érdeklődnék mi lett az eredmény? Mármint elnéte a doki és kismama vagy, vagypedig nem nézte el és cisztád volt és elmúlt? köszönöm a válaszod.
2009. dec. 29. 11:36
 7/19 A kérdező kommentje:

Ciszta volt. És még mindig az... :(

Az produkalja a jeleket!

Ugyhogy most azt várom, hogy megjojjon, mert állítólag az azt jelentené, hogy felszivodott! De meg mindig semmi!

2009. dec. 30. 15:20
 8/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy válaszoltál. Remélem a boldog új évben megoldódnak a problémák.

Én is a következő mensest várom, hogy elmúljanak a tüneteim, de az majd csak 19én esedékes.

Ha esetleg kaptál vmi jó tanácsot arra nézve, hogy meg lehet- e előzni az ilyen ciszta kialakulását (merthogy nekem másodszor van már) akkor légy szíves írd meg.

Szép cisztamentes kis babás évet kívánok!

2010. jan. 5. 10:40
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat!

Jovohetig várok, aztan elmegyek dokihoz, és alaposan kikerdezem errol az egesz ciszta dologrol!Majd leirom ide is,hatha segit neked is!

2010. jan. 5. 18:44
 10/19 anonim ***** válasza:

Előre is köszönöm a válaszod. kíváncsi vagyok mit mond. Én majd csak a hónap végére tervezem az orvoshoz való menést. Majd tájékoztatlak nekem mit mondott.

Az is érdekelne, hogy mitől lesz olyan ciszta ami tünetet produkál és mitől olyan, ami nem. mert ez így különösen zavaró. Néha már kezdem úgy érezni, hogy több tünetem van, mint egy valódi kismamának. Azt hiszem ez a legrosszabb az egészben, mert így az ember még nehezebben vonatkoztat el tőle és olykor vmi csodában bízik, hogy ááá hátha mégsem ciszta, hanem baba.... persze nem és gondolom ez még rontja a megszűnési esélyeket is.

Elvileg tegnap kellett volna lennie peteérésemnek, de csak (nagyon) minimális nyák volt, a petefészkeim felváltva fájdogáltak és inkább a méhem szurkált. (nem úgy mint amikor télleg peteérésem volt)Kiváncsi leszek lesz-e ebből normális vérzés ami kipucolja a dolgokat.

2010. jan. 7. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!