Hétfőn kellett volna megjönnie de még semmi van még remény?
Nem lehet hogy mégis később volt valamiért a peteérésed? Az megmagyarázná a még negatív tesztet, és baba is lehet. Ha biztos hogy hétfőn volt a nemvárt és negatív a teszt, én nem fűznék sok reményt hozzá, de persze voltak ellenpéldák.
Igen, érdemes még egy tesztet venned szerintem. Drukkolok, írd meg mi lett!
Szerintem várj 1-2 napot és utána tesztelj megint. Lehet a netes teszt amit rendeltél, nem annyira "érzékeny", és azért nem mutatta ki.
Nekem vasárnap (9-én) kellett volna megjönnie, de egyenlőre semmit sem érzek amit menzesz előtti 2-3 napban szoktam. Nincs mellfeszülés, derékfájás vagy görcsölés se. A párommal pedig ha jól számoltam pont peteérés körül voltunk együtt.
Ami feltűnően megváltozott, az az étvágyam... Előfordul, hogy egész nap étvágytalan vagyok, rosszul lennék ha bármit meg kéne ennem, este felé pedig meg bármit megennék...
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!