Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pénteken kellett volna megjönn...

Pénteken kellett volna megjönnie, szombat este negatív volt a teszt, van még remény?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy esetleg később volt peteérés, akkor később lehetett beágyazódás, tehát a teszt is csak később mutatja ki. Lehetséges?
2010. aug. 31. 11:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha azóta sem jött meg, akkor persze! Tesztelj, szorítok!!
2010. aug. 31. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Reggeli vizeletbol csinálj tesztet ! Naponta duplázódik a hcg szint. Drukkolok !
2010. aug. 31. 12:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Kösziiii
2010. aug. 31. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járok! Pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött és szombaton csináltam egy tesztet de sajna negatív lett. Azóta sem jött meg. MOst várok péntekig és ha akkor sem jön meg akkor csinálok egy tesztet, egy hét késés után már csak biztosat mutat a teszt. TE azóta hogy állsz?
2010. aug. 31. 15:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Hű, de jó hallani, hogy más is van így! :)

Én most úgy állok, hogy csináltam délben egy MediLab tesztet (a legolcsóbb a gyógyszertárban), és nagyon-nagyon halványan, de két csík jött ki. El is tettem, hogy nézze meg a férjem is, ha hazaér, hát most már teljesen erős két csík van rajta. Dehát, ez nem jelent semmit. Aztán elmentem venni másféle tesztet (Gabriel), az pedig teljesen egyértelműen negatív. :( Holnap reggel csinálok mégegy Gabrielt. Megírom majd, hogy mi történt, írj te is, légyszi! :)

2010. aug. 31. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

én mondjuk nem péntekre,hanem szombatra nem vártam, szerencsére azóta nem is jött meg, de tesztelni még nem merek, várok még én is péntekig...

Nektek van valami tünet?

2010. aug. 31. 18:51
 7/11 A kérdező kommentje:

Üdvözlünk Téged is! :) Minden tiszteletem a tiétek, hogy meg bírjátok állni, hogy ne teszteljetek!

Én megcsináltam egyet ma reggel is, az is negatív. :( Nem tudom, mitől lehet, hogy a MediLab egy idő után pozitív lett...

Nekem normál menstruáció előtti tüneteim vannak: haspuffadás, vádli fájdalom, és a hasam is fáj, de nem az az igazi "mindjárt meg fog jönni"-érzés. Hát, nem tudom. Meglátjuk! :)

2010. szept. 1. 07:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

18:51-es vagyok :)

tegnap reggel teszteltem egy erős pozitívat!!:))) nagyon boldog vagyok :D

Veletek mi újság ??

2010. szept. 5. 10:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! :)) Képzeljétek, nekem is pozitív!!! Mi is nagyon-nagyon boldogok vagyunk!!! :))
2010. szept. 5. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK Neked is akkor !!!! :D:D:D

Boldog babavárást!! puszi :)

2010. szept. 5. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!