Pénteken kellett volna megjönnie, szombat este negatív volt a teszt, van még remény?
Hű, de jó hallani, hogy más is van így! :)
Én most úgy állok, hogy csináltam délben egy MediLab tesztet (a legolcsóbb a gyógyszertárban), és nagyon-nagyon halványan, de két csík jött ki. El is tettem, hogy nézze meg a férjem is, ha hazaér, hát most már teljesen erős két csík van rajta. Dehát, ez nem jelent semmit. Aztán elmentem venni másféle tesztet (Gabriel), az pedig teljesen egyértelműen negatív. :( Holnap reggel csinálok mégegy Gabrielt. Megírom majd, hogy mi történt, írj te is, légyszi! :)
Sziasztok!
én mondjuk nem péntekre,hanem szombatra nem vártam, szerencsére azóta nem is jött meg, de tesztelni még nem merek, várok még én is péntekig...
Nektek van valami tünet?
Üdvözlünk Téged is! :) Minden tiszteletem a tiétek, hogy meg bírjátok állni, hogy ne teszteljetek!
Én megcsináltam egyet ma reggel is, az is negatív. :( Nem tudom, mitől lehet, hogy a MediLab egy idő után pozitív lett...
Nekem normál menstruáció előtti tüneteim vannak: haspuffadás, vádli fájdalom, és a hasam is fáj, de nem az az igazi "mindjárt meg fog jönni"-érzés. Hát, nem tudom. Meglátjuk! :)
Sziasztok!
18:51-es vagyok :)
tegnap reggel teszteltem egy erős pozitívat!!:))) nagyon boldog vagyok :D
Veletek mi újság ??
GRATULÁLOK Neked is akkor !!!! :D:D:D
Boldog babavárást!! puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!