Csütörtökön nem kellene megjönnie, csináltam ma egy tesztet első vizeletből, de negatív lett. Van még remény?
Figyelt kérdés
2008. febr. 24. 09:09
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy van még remény. Csak korai volt még tesztet csinálni. Akkor csinálj, ha majd késik a mensid vagy ha megjön, de kevesebb ideig tart...
3/6 anonim válasza:
A tesztek csak az elmaradt menses után működnek, és akkor is általában csak a többedik napon. Persze, hogy van remény:)
4/6 anonim válasza:
Jajj! El ne keseredj! Hol van még csütörtök? Nekem még aznap mikor meg kellett volna jönnie, akkor is negatívat mutatott. Aztán csak vártam vártam, és rá egy hétre lett pozitív! Az is halványocska volt. Nyugi ne stresszelj!
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ennyire kapkodni, sajna nem ingyen adják a terhességi tesztet, feleslegesen kár elhasználni, ha késik már legalább 5 napja, akkor tesztelj, annyi türelmed csak van!
6/6 anonim válasza:
Korán csináltad! Én is jártam így, igaz nekem sajna megjött. Csinálj majd csöt.ön egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!