Clostilbegytet kellett szednem 5 napig. Lehetséges, hogy előbbre hozza az ovulációt?
Ma vagyok a ciklusom 10. napján, tegnap az ovu tesztem majdnem full volt. Este a férjem szeretett volna együtt lenni velem, de én kértem hogy inkább másnap(spermaszám miatt), mikor megkapom a tüszőrepesztő injekciót.
Erre ma reggel egy tizedet ugrott a hőm. Teljesen magam alatt vagyok, hogy lekéstük. Máskor a 13.-14. napon szokott ovu lenni.
Ma délután kell visszamennem az orvoshoz, de addig tiszta ideg vagyok. A hőm is sokkal magasabb az átlagnál, gondolom a Clostitól.
Hasonló cipőben járt-e valaki? Légyszi írjatok!
Szia!
Én is szedtem, addig 15-17. nap volt az ovum, de ettől a 14. nap lett. Tegnap a dokim azt mondta, hogy ez a closty hatása. Ne idegeskedj, nem bizti hogy lekéstétek, majd a dokinál kiderül. Addig is nyugi:) Szorítok!
Van görbéd? Én is clostyt szedek,és ma vagyok a 9.napon. Az én görbém ilyen lett tőlle:
[link] Szintén ma mgyek dokihoz,hogy megnézze,hogy mi a helyzet.
Sziasztok,
Köszönöm, hogy válaszoltatok, kicsit megnyugodtam.
Kicsit szurkál bal oldalt a petefészkemnél, remélem még nem volt ovu. De majd délután kiderül.
Kedves második, írj majd, hogy mi volt a dokinál.
Szia.
Nálam egy 10 mm és egy 8 mm-es tüszőt látott a doki. A nyálkahártyám csak 3 mm ami nagyon vékony, ezért Duphastont írt fel.
Te kell szedned a Duphastont? Kicsit gondban vagyok vele, mert a naptáramba a ciklusom 15. napját jelölte be, amikor kell kezdenem szedni, de a receptre a 12. napot írta. Nem tudom, hogy akkor most melyik naptól kell szednem.
Mekkora volt a nyálkahártyád?
Nekem is ez az első Clostis hónapom, remélem mindkettőnknek segít :) Neked már szép nagyok kezdenek lenni a tüszők.
Ti mióta próbálkoztok? Mi fél éve várunk a babára.
Májusban a doki talált nálam egy cystát, ami nem akart felszívódni. Azt mondta, lehet emiatt nem jön a baba és januárban műteni kell.
Tegnap nagy meglepetésünkre már nem volt ott, felszívódott :)
Remélem, hogy minden rendben lesz és együtt örülhetünk majd a + teszttel a kezünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!