A szoptatás miatt nem jön a második baba?
17 hós fiam még szopizik párszor egy nap és 1-2 x éjszaka, szerintetek ez miatt lehet? Pár hónapja próbálkozunk (ovu körül mindig) és semmi...
Ha a szoptatás miatt van, akkor azt honnan tudom biztosan? (Prolaktinszintmérés?)
Szeretnénk még egy babát a férjemmel, de nem tudom mi a gond.
Szerintem a legegyszerűbb módja ha elmész ovu környéken uh.ra es a doki megnézi van e domináns tuszod!
Nekem szoptatás alatt utan 1-2 hónappal nem volt,hiába volt rendszeres havi ciklusom,meg ovus közép idős fájdalom.az uh kimutatta h csak 1-2 kisebb tuszom érik meg.
Szerintem válaszd el a gyerekeket ha tesot szeretnél es ugy próbálkozzal!
igen érzem én is, pedig a baba előtt nem éreztem soha.
bejelentkezem egy nődokihoz.
Igen, simán lehet. Nekem a kisfiam 8 hónapos korában tért vissza a ciklusom, és amikor 15 hós volt, már csak 2X szoptattam, ennek ellenére apró, éretlen tüszőim voltak középidőben. Elválasztottam a kisfiamat a kistesó érdekében, és az első teljesen szoptatásmentes hónapban terhes is lettem! Szóval szerencsére ez gyorsan megoldódó probléma :) Egyébként így utólag egyáltalán nem bánom, mert a terhesség első heteitől nagyon érzékeny a mellbimbóm, még a melltartót sem viseli, így szerintem mindenképp elválasztottam volna a terhesség elején legkésőbb.
23 hkm.
a legjobban annak örülnék, ha ő választaná el magát, ugyanakkor jó lenne már egy kis "pihenés" is.
túl nagy korkülönbséget természetesen nem szeretnék, de hogy ezért elválasszam, azt még komolyabban nem fontolgattam. valószínűleg az ő szemszögéből a szoptatás erősebb és fontosabb tényező, mint hogy 20 vagy 30 hónap lesz közte és a tesója között. a mi szempontunk meg egyenlőre nem szilárd. jó lenne ha mindenkinek járható út lenne amit döntünk, amiben mindenki elégedett.
6-os vagyok: nem választanám el, ha nem "sürgős" nektek a tesó és a kisfiadnak ennyire fontos a szopcsi. Szerintem meg kell adni neki, amire szüksége van, 2,5-3-4 év korkülönbséggel is lehetnek szuper tesók...
Az én kisfiam "pótszopcsizni" szokott, odabújik a mellkasomhoz, az ujját a szájába veszi, a másik kezével a mellemet simizi elalvás előtt. Szóval valahol neki is fontos volt ez a dolog, annak ellenére, hogy nagy nyugalomban hagytuk el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!