Vannak itt olyan anyukák, akik nem vették észre, hogy várandósak? Hogy éltétek meg?
13 hetesen derült ki,addig a rosszulléteket a környezetváltozásra,időjárásra fogtam.
mindezt úgy,hogy fogamzásgátlót szedtem,de tény,hogy hányós hasmenős virust kaptam el,és nem védekeztünk végig gumival az ahavi gyógyszer mellett,csak egy hétig.
Gond nem volt végülis,fél évvel későbbre terveztük,hogy abbahagyom a gyógyszert,és jöhet,hát beelőzött,most már 4 éves nagylány.
Hogy éltem meg? Pánikkal,hogy terhesen szedtem a fogamzásgátlót,és hogy hogy nem vettem észre,hogy lehetek ilyen hülye.
Köszönöm mindenkinek!
Akkor nem csak én kaptam sokkot, hogy nem vettem észre.
Én nem is terveztem egyáltalán és úgy érzem felkészülve se voltam erre. De örülök is persze, csak nem gondoltam,hogy ez majd így fog megtörténni.
10:12 vagyok.
Nyugi,majd beleszoksz.
Először én is bepánikoltam,hogy de még nem készültem fel lelkileg,én tervezett babát akartam,akiről első percről tudok-dobhattam kukába az ismereteimet,hogy majd hanyadik napon kell együtt lenni,mit hogy kell számolni-,stb,stb,kismillió hülye gondolat.
Nagyjából az rázott helyre,amikor elkezdett rugdosni,addig ilyen hülyeségeken pánikoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!