Inszemes párok (akik előtte állnak vagy utána vannak)
hogyan éltétek meg?
Figyelt kérdés
Már több, mint másfél éve próbálkozunk, minden eredményünk jó, ennek ellenére nem jön a baba. Szeretném megpróbálni az inszeminációt, de olyan kétes érzéseim vannak hogy jó ötlet-e. Nagyin várom már a babát, csak hát nem ez a természetes módja...Van aki hasonlóan el van keseredve, ti hogy éltétek meg lelkileg?
2013. szept. 11. 21:06
1/5 anonim válasza:
Mi három év próbálkozás után mentünk el. Minden eredményünk rendben volt, csak a baba nem jött. Addigra elértem arra a szintre, hogy egyáltalán nem érdekelt, hogy milyen módon, de gyereket akartam. Szerencsére elsőre sikerült, ma már 2 éves. Legnehezebb az egészben a rengeteg hormon volt, engem teljesen kiforgatott önmagamból. Most ismét babát szeretnék és már megint nem akar sikerülni. Talán ismét rászánjuk magunkat, csak félek a hangulatváltozásoktól így a picur mellett...
2013. szept. 11. 23:12
2/5 anonim válasza:
Mi előtte vagyunk és szörnyen élem meg!!!!!6 éve várunk rá és úgy néz ki a hónapban lesz az első inszeminációnk! Most még várom hogy megjöjjön és kezdődhet az injekciózás! :(
Biztam benne,hogy a sors megkegyelmez nekünk és az utolsó hónapban mégis történik egy kis csoda,de úgy tünik Mi nem vagyunk a szerencsések között!:(
2013. szept. 12. 13:23
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező és Kettes, nem ördögtől való dolog ez. A tudomány ma már sok mindenre képes. Miért ne használnánk ki? Mindenkinek természetes, hogy fájós foggal orvoshoz menjen, vagy ha nem lát jól, szemüveget hordjon. Az inszemináció sem más, mint egy kis orvosi segítségnyújtás a bajban. Ne aggódjatok és próbáljatok meg pozitívan hozzá állni az egészhez. Kívánom nektek, hogy elsőre sikerüljön! :-)
2013. szept. 12. 13:54
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és remélem tényleg így lesz! Sajnos én hatalmas kudarcként élem meg ezt, önmagammal mint nővel szemben. Lehet hülyeség, vagy nevetséges, de így van. És persze nem is biztos, hogy így sikerül majd. Belefáradtam.
2013. szept. 12. 15:24
5/5 anonim válasza:
Szia!
Mi 2 inszemen vagyunk túl, készülünk a 3-ra. Egyáltalán nem úgy élem meg, hogy ez vmi fura, rossz dolog! Olyan, mint egy műtét, kezelés, az orvos csak segít benne. Az inszemből vagy lombikból született gyerek pont úgy néz ki, mint aki az ágyban fogant :) Ne marcangold magad semmiképp! Arra gondolj, hogy így majd lesz egy szép kisbabád. :) Egyébkénk nekünk is jó minden eredményünk. Azt nem mondom, hogy nincsenek rossz napjaink a kudarcok miatt, de muszáj menni tovább. Lassan már ezt is megszokjuk. Én már azt várom, hogy meglegyen a szükséges 4 inszem és mehessünk lombikra. Fel a fejjel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!