Az együdtléttöl számolva mennyi idö múlva van a beágyazódás?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 19:59
1/7 anonim válasza:
ha ovukor voltatok együtt akkor 5-7 napon kezdődik a beágyazódás és 10-14 napra fejeződik be. Ha ovu elött voltatok együtt (hímivar sejtek kéepsek 2-3 napot életben maradni) akkor +2 nap 7-9 napon kezdődik a beágyazódás és 12-16 napon fejeződik be az együtt léthez képest. Teszt olyan 14-20 nap körül már mutathat eredményt az ovutól számítva. Együtt léttől számítva 18-25 napon már szinte biztosat mutat a teszt.
2/7 A kérdező kommentje:
16.-án voltunk egyutt meszesz alatt.
Ma a nyakdugohoz hasonlo barnas kocsonyas anyagot vettem eszre a papiron pisiles utan.Lehetseges,hogy terhes vagyok?
A kislanyommal 2-3 csepp halvany ver jelezte a beagyazodast...
2014. márc. 9. 20:26
3/7 anonim válasza:
Ha csak 16.-àn voltatok együtt, akkor a beàgyazódàsnak màr régen meg kellett történnie. Nekem múlt hét pénteken volt ilyen barnàs-kocsonyàs valami, valószínűleg akkor ovulàltam és azért, mondjuk nekem még nem volt ilyen soha.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
Nemrég kezdtem fehérje diétába..remélem csak ehez van köze.:)
2014. márc. 9. 21:52
5/7 anonim válasza:
Mensi alatt nem túl gyakran lehet teherbe esni (persze nem lehetetlen), de nem hiszem, hogy baba lenne inkább a diétáddal van kapcsolatban, vagy csak egy kis hormon zavar. Majd meglátod, hogy a következő mensid megjön e időre és akkor esetleg ha érzel valamit csinálj egy tesztet, de szerintem nem estél teherbe.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
Nem esek kétségbe természetesen megtartanánk ha lenne.:)
2014. márc. 10. 19:50
7/7 A kérdező kommentje:
Meg nem jott meg a mensim...:/ Lottem 2 napja egy tesztet ami negativ lett....szerintetek?
2014. márc. 22. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!