Szerintetek beágyazódott a pici?
Figyelt kérdés
Már 6 nap eltelt az aktus óta, és fájdogál a petefészkem körül néha, vagyis olyan szurkálást érzek, de nem ma kezdődött, viszont a tegnap este eléggé élesen bele szúrt. Szerintetek beágyazódott a pici?2014. márc. 4. 09:31
1/16 anonim válasza:
Ugyan ezeket a tüneteket észlelem, bár mi pénteken voltunk együtt. Beágyazódásnak még korai (7-10-ik napon van általában). Soha nem éreztem ilyet. Minden esetre drukkolok magunknak! :)
2/16 A kérdező kommentje:
És neked mikor van a nem várt menszesz? Én is drukkolok erősen magunknak!
2014. márc. 4. 09:50
3/16 anonim válasza:
hőgörbét tudnál linkelni..? Nem akarlak elkeseríteni de ilyen korán nem érezheted a beágyazódást főként nem a petefészek szurkálás formájában.....inkább arra gyanakszom hogy nem nem repedt meg a tüsződ és cisztád lett....de nem akarlak ijesztgetni...ezért kérném a görbédet...hidd el jót akarok.....
4/16 anonim válasza:
én ugyanezeket éreztem és 42 napra ma végre megjött és folyamatosan szurkált a petefészkem ...a doki 23 mm-es domináns tüszőt látott jan. 31.-én ami feb.24-re egy 40 mm-es ciszta lett....a pf szurkálás miatt mentem el...és kicsit barnáztam......
itt a görbém :(
5/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam mérni a hőmet...Fogalmam sincs hogyan csináljam!
2014. márc. 4. 10:31
6/16 anonim válasza:
sok infót lehet találni a neten is róla....a lényeg mensi első napjától ébredéskor még felkelés előtt digitális hőmérővel szájban a nyelv alá téve mérd. A ciklus. hu oldalon ahol az én görbémet is látod fel is tudod mindig jegyezni.....a peteérés ( nem ovuláció) időszakában amikor a petéd még csak érik ez a mensi ciklus eleje...ami lehet változó hosszúságú van akinek 10 nap de a nagy átlag ugye a 14 nap...a hőd kb. egy értéket mutat egy tizedes eltérés lehet, így pl. 36-36,6 érték vallumban.....majd az ovuláció előtti napon leeshet de nem feltétlen....és ezt követően megemelkedik az alaphőd felé kb. két tizeddel és ovu után még feljebb is mehet..Az ovulációd akkor következett be ha a megemelkedett érték az alaphőd felett van legalább 3 de inkább 4 napig. Nagyon jó dolog egyébként...tudod követni a peteérésed és hogy meg volt ez a ovud....ha kérdésed van szívesen válaszolok :)
7/16 anonim válasza:
az enyém most nem a legjobb görbe mert az én alaphőm kissé magas volt ebben a hónapban mindig 36,4 és 36,5 között mozog...de utrogestan-t szedtem az ovuláció után és talán ez emelte kissé meg ezt a ciklust...ovuláció próbálkozott látod több leesés van a hő magasan maradása már a ciszta miatt volt..
8/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az útba igazitást! Már ebben a hónapban akkor nincs értelme mérni, de majd kipróbálom!...De remélem, hogy most nem lesz szükségem erre 9 hónapig! Reménykedek!
2014. márc. 4. 11:01
9/16 anonim válasza:
[link] egy régebbi hónap ezen jobban látszik amit leírtam itt az ovut is jól lötte be a ciklus.hu ( van amikor nem kevés esetben téved ) de ha már több hónapja csinálod rá fogsz jönni magad is, hogy jól húzta e be vagy sem...
10/16 anonim válasza:
természetes nagyon szorítok azért neked ! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!