Ma vagyok 8hetes és 5napos terhes mikor foganhatott a pici?
Figyelt kérdés
December 6án érkeztem haza még december 19 -én még menstruáltam.mikor foganhatott meg?2014. febr. 25. 09:38
1/7 anonim válasza:
6 hete kb. mivel a terhesség elsö két hetében még nincs is terhesség csak mivel az utolsó menzesz elsö napja a biztos igy mindig onnan számolják a terhességet.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor olyan január 19 fele foganhatott meg?minden képp januári hónapra tehető?
2014. febr. 25. 09:45
4/7 anonim válasza:
December 19 volt az utolsó menstruációd? Akkor ha arra rászámolunk kb 14-17 napot, az január 2-5 közé tehető. Viszont ez alapján 2 nap múlva 10 hetes leszel..
5/7 anonim válasza:
Ez UH alapján nézett terhességi kor? Mert menzesz szerint nézve vagy 1 héttel idősebbnek kellene lenned, ezek szerint később lehetett a peteérésed.
Így ha ma vagy 8 hetes 5 napos terhes, akkor 6 hete és 5 napja fogant kb. Tehát január 9-e.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen uh alapján nézett!!csak akkor sem értem h a szülés várható idejét miért aug 26 ra írta ki amikor szerinte szeptember lenne
2014. febr. 25. 15:24
7/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy elírta a hónapot. Szeptember 25-re kellett volna kiírnia, de ha figyelembe veszi, hogy később fogant a baba, akkor október 2-re. De az augusztus az sehogyse jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!