3 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Szerintetek aggódnom kellene?
Nem tesztelek ovut, mert nem akarunk ennyire rástresszelni, hogy "kötelező babagyártós" szex, mert szerintem megölné a romantikát, meg mindenhol azt olvasom, hogy nem jó.
De azért 2 naponta mindig összebújunk, vagy ha éppen úgy kívánjuk meg egymást, akkor minden nap, tehát tuti biztos, hogy voltunk már együtt peteéréskor is.
Mégis mindig megjön. :(
A 2. hónapban(amikor próbálkoztunk) késett 3 napot, de a végére csak megjött.
Nektek hány hónap próbálkozás után jött össze a baba?
Felesleges 3 hónap után stresszelned, hogy még nem jött össze (mellesleg nem feltétlenül jó ha minden nap együtt vagytok mert a spermáknak nincs idejük bérni, tehát hiába volt akkor jó az időpont ha a kis katonák nem álltak készen). Nálunk 10 hónap kellett a babánk megfoganásához.
Nem szabad türelmetlenkedni, csak ugyanúgy összebújni mint eddig és jönni fog a baba.
3 hónap után aggódni? Min? Mi most tartunk a 6. évnél, rengeteg orvos, rengeteg vizsgálat, műtét, inszeminációk, időpont lombikra és most teszteltem a napokban pozitívat. 3 hónap nem idő. De nagyon kívánom, hogy minél hamarabb összejöjjön. Ha mindenkivel minden rendben 6-12 hónapon belül sikerül teherbe esni.
Sok sikert!
Először is, köszönöm a sok tanácsot, és a kedves szavakat, ez most nagyon fontos, kell a megerősítés! :)
Holnapra nem várom, de mintha hányingerem lenne 2-3 napja... :O
Annak nem később kellene jelentkeznie, ha babás lennék?
Szerintem is korai aggódni 3 hónap után. Átlag fél-egy évet mondanak egészséges pároknál. Nekünk 6 hónap után jött össze, pedig minden hónapban ugyanúgy voltunk együtt!
A hányinger pedig lehetséges jel, nálam nem várt előtt 2 nappal reggeli émelygés kezdődött. De persze nem törvényszerű, hogy nálad is ezt jelzi. Drukkolok!:)
Szia.
3 hónap próbálkozás az tényleg nem sok.
Viszont Én más állásponton vagyok mint a legtöbb válaszadó.
Ha a 4-5. próbálkozós hónapban sem jön össze a babó akkor Én a helyedben elmennék egy hormonsorra és egy terheléses cukorvizsgálatra. Én is így tettem..és milyen jól. Kiderült. hogy Ir-em van. Ha várok vele még 2 évig akkor vajon mikor jött volna össze a kistesó?
Szóval ha a pénztárcád engedi, és még pár hónapig nem jön össze a baba, akkor a saját megnyugtatásod érdekében is célszerű kivizsgáltatni magad.
Nekem a kezelést követő 2. hónapban összejött a kistesó.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!